През нощта на отделни места, главно в Северна България и

...
През нощта на отделни места, главно в Северна България и
Коментари Харесай

Дъждовете нямат спиране, ето какво ни очаква отново!

През нощта на обособени места, основно в Северна България и планинските региони ще превали дъжд. Утре преди обяд, над множеството региони, ще има раздрана облачност, в обособени региони до слънчево. След обяд и до среднощ още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, в обособени региони интензивни превалявания, съпроводени от гръмотевици и краткотрайни усилвания напразно. Остават изискванията за градушки. Температурите едва ще се покачат, само че ще останат по-ниски от нормалните за горещниците - оптималните ще бъдат сред 28° и 33°. 

Над планините преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Около и след обяд облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е забележителна. На доста места ще превали и прегърми. Има условия за местни интензивни превалявания. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 16°.

Над Черноморието преди обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Около и след обяд облачността, купеста и купесто-дъждовна, ще е забележителна. На доста места ще превали и прегърми. Максимални температури на въздуха: 27°-30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР