През нощта на места в низините и около водните басейни

...
През нощта на места в низините и около водните басейни
Коментари Харесай

Топло време в понеделник, много студ и сняг в края на седмицата

През нощта тук-там в низините и към водните басейни още веднъж ще се образува мъгла или ниска облачност. Над останалата част от страната ще доминира ясно време. Минимални температури сред минус 2° и 3°, по Черноморието 4°-8°. Утре ще доминира слънчево и съвсем безшумно време. По-късно от запад ще се появи висока и междинна облачност. На места в низините и котловините мъглите и ниската облачност ще са трайни и там ще е по-хладно, с оптимални температури 7°-9°, в останалата част от страната температурите ще доближават 10°-15°.
Атмосферното налягане е над междинното за месец януари и ще продължи да се покачва.

Над планините ще е най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност. По билата ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. На места в утринните часове ще има мъгла или ниска облачност. По-късно денем ще се появи висока облачност. Вятърът ще слаб от югоизток. Максималните температури ще са 10°-11°. Температура на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Постепенно през идващите дни ще стартира захлаждане и в края на седмицата ще е много студено и с превалявания. Първо ще завали дъжд, който последователно ще минава в сняга и се чака в събота над цялата страна да вали сняг.

Ще се образува снежна завивка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР