През нощта куриер на съда на три пъти посети жилището

...
През нощта куриер на съда на три пъти посети жилището
Коментари Харесай

Никола Груевски, Който Трябваше Да Влезе В Затвора Изчезна Безследно!

През нощта пощальон на съда на три пъти посети жилището на Груевски, с цел да му връчи заповедта за задържане, само че не го откри в жилището му.

След като през вчерашния ден Наказателният съвет отхвърли и последната тъжба на отбраната му, Груевски би трябвало да стартира да изтърпява присъдата си.

Не е известно дали защитата, която е обезпечена от вътрешното министерство, към момента е с него. Като някогашен върховен държавен чиновник той има право на сходна защита 24 часа в денонощието.

Последната обществена демонстрация на Груевски е от преди четири дни. Той към този момент не написа и в обществените мрежи.

През миналата нощ имаше изключително съвещание на Изпълнителния комитет на ВМРО-ДПМНЕ, чийто водач бе Никола Груевски в продължение на 14 години. Според партията " Груевски е жертва на политическо гонене ".

Груевски получи две години ефикасна присъда по делото " Танк " за закупуването на служебния му " Мерцедес " за сума над 650 000 евро, до момента в който беше министър председател. По делото " Танк " някогашният министър на вътрешните работи Гордана Янкулоска беше наказана на шест години затвор.

Ако не бъде открит от правосъдните чиновници, Груевски ще получи заповедта си за изтърпяване на наказването в понеделник, когато би трябвало да се яви пред съда по друго дело против него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР