През ноември миналата година беше съобщено, че дъщерята на крал

...
През ноември миналата година беше съобщено, че дъщерята на крал
Коментари Харесай

Нова провокация от норвежката принцеса

През ноември предходната година беше обявено, че дъщерята на крал Харалд и кралица Соня повече няма да съставлява кралското семейство на Норвегия. Въпреки това Марта-Луизе ще може да резервира купата си.

След няколко следващи противоречиви прояви обаче чакаме да забележим дали кралят няма да промени решението си. 51-годишната принцеса е на път да се омъжи за американеца и самопровъзгласил се шаман Дюрек Верет.

Верет стана скандално прочут с това, че продаваше медальони против Covid-19. Двамата с Марта-Луизе даже проведоха семинари на тематики за различно здраве под името " Принцесата и шаманът ".

Именно те станаха причина кралският двор да й забрани да употребява купата си, с цел да популяризира действия, които нямат отношение с норвежката корона. В ново изявление обаче Марта-Луизе споделя, че се надява да може да се върне към отговорностите си.

" Ако ми се отвори опция, ще се съглася ", дава отговор тя на въпрос в известното шведско телевизионно предаване Min Sanning за това би ли се съгласила още веднъж да стане работещ член на кралското семейство. Марта-Луизе се оправдава с това, че отнемането на правата й е поради Верет, а не поради личните й дейности.

Друго " скандално " съгласно шведската преса изявление е обвързвано с първия й брачен партньор и татко на децата й Ари Бен. Двамата се развеждат през 2017 година, а през 2019 година Бен се самоубива. Принцесата споделя, че той е лишил живота си поради отрицателното отношение на пресата към него.

" Психическото му здраве значително зависеше от рецензията, която получаваше от медиите ", споделя Марта-Луизе. " Докато беше с мен не го подлагаха на критика. После ненадейно се трансформира във фукльо и нахален човек съгласно тях ", цитират изявлението Hello.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР