През настоящата година се навършиха 25 години от официалната премиера

...
През настоящата година се навършиха 25 години от официалната премиера
Коментари Харесай

Сексът и градът - любимият сериал навърши 25 години от създаването си

През актуалната година се навършиха 25 години от формалната премиера на паметния сериал " Сексът и градът ". Появата на поредицата промени вечно усещанията и диалозите за секса и връзките сред мъжете и дамите. Както, несъмнено, и живота и кариерите на четирите основни героини: Кристин Дейвис, Ким Катрал, Сара Джесика Паркър и Синтия Никсън.
 Сара Джесика Паркър и изненадващите й обувки на събитие в Ню Йорк
Как събра погледите на всички този път Сара Джесика Паркър

Актрисата съумява да изненадва

И въпреки сериалът през днешния ден да има своето продължение - и като пълнометражен филм, и като мини сериал, въпреки всичко нищо не може да се съпостави с епизодите, предавани в интервала от 1998 до 2004 година Ето за какво с съображение от People хвърлят леко носталгичен взор обратно във времето, припомняйки ни главните настоящи лица.

Сара Джесика Паркър (Кари Брадшоу)

Паркър се занимава с актьорско майсторство години преди да получи ролята на безнадеждната романтичка и писателка Кари Брадшоу. И до през днешния ден това остава най-емблематичния облик за актрисата, въпреки тя да има и до ден сегашен да се снима в киното и малкия екран.

Освен с актьорство, Паркър е и успеше продуцент и през 2005 година основава личната си компания Pretty Matches.

Още през далечната 1997 година подписва брак с сътрудника си Матю Бродерик, с който имат три деца. Бродерик е повторен притежател на театралната премия Тони, а Паркър е отличена с Еми.

(Саманта Джоунс)

През 80-те години на предишния век Катрал стартира да се снима в киното - добре помним появяването ѝ в първата част на комедийната поредност " Полицейска академия ". След " Сексът и градът " има няколко сполучливи функции в Crossroads от 2002 година и Ice Princess от 2005 година, в допълнение към работата ѝ в няколко телевизионни сериала.

Извън актьорската специалност Катрал е създател на две книги - " Сексуална просветеност ", издадена през 2005 година и " Да бъдеш момиче " - от 2006 година

От 2016 година звездата е по отношение на Ръсел Томас, чиновник на BBC.

Кристин Дейвис (Шарлот Йорк)

През 2000-те години Дейвис озвучава основната роля в анимационния детски сериал Miss Spider`s Sunny Patch Friends от 2004 до 2008 година, а през 2013 година гостува в Project Runway. Дебютира на Бродуей през 2012 година

Дейвис работи интензивно през годините с Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците за битка против половото принуждение над дами в Конго. Извън актьорската специалност тя е майка на две осиновени деца.

(Миранда Хобс)

След като изиграва Миранда Хобс в " Сексът и градът ", Никсън получи редица награди за играта си както на екрана, по този начин и на сцената.

През 2006 и 2017 година г. печели премия Тони за най-хубава актриса в театрална пиеса. През 2008 година ролята ѝ в " Закон и ред " ѝ носи Еми за гостуваща актриса в трагичен сериал. През 2009 година пък взима и премия Грами за най-хубав албум с говоримо слово за работата си по кино лентата на Ал Гор " Неудобната истина ".

Никсън се кандидатира за губернатор на Ню Йорк като демократ през 2018 година Тя е и дълготраен деятел за правата на гей общността. През 2021 година се омъжва за партньорката си Кристин Маринони, а още през 2011 година посрещнаха сина си Макс.

(Тузаря)

След емблематичната си роля в " Сексът и градът ", Нот има редица задължения в малкия екран, в това число и в поредицата " Закон и ред ", където се снима от 2005 до 2008 година

През 2009 година се причислява към сериала " Добрата брачна половинка ", поради който е номиниран за Златен глобус.

През декември, 2021 година, Нот е упрекнат в полово посягане от голям брой дами, което той и до през днешния ден отхвърля. В резултат на обвиняванията обаче героят на Нот е не е включен в продължението на " Сексът и градът ". Нот има двама сина от брачната половинка си Тара Уилсън, родени през 2008 година и 2020 година

Джон Корбет (Ейдън Шоу)

Извън сериала, който му носи популярност, Корбет има няколко дълготрайни функции в телевизионни сериали. Въпреки предстоящата му поява в " Просто ей по този начин " героят му се завърна чак във втори сезон.

Освен с актьорство Корбет се занимава и с кънтри музика и има издадени два студийни албума. Женен е за актрисата Бо Дерек - с която се среща през 2002 година и подписва брак през 2020 година Те живеят дружно в ранчо в Калифорния.

Евън Хендлър (Хари Голдънблат)

Освен с телевизия Хендлър се занимава и с редица други действия. Той е създател в новинарски уебсайт и е написал две книги, една от които е отдадена на персоналния му опита с острата миелоидна левкемия.

Има една щерка, която която се ражда през 2007 година

Дейвид Айгенберг (Стив Брейди)

Участието на Айгенбърг в му отваря пътя в актьорството и има редица телевизионни и кино участия през годините.

Актьорът е споделял, че страда от известна загуба на слуха, което въодушевява сценаристите на " Просто ей по този начин " да " създадат " героя му Стив Брейди отчасти ням. Айгенберг и брачната половинка му имат един наследник, роден през 2009 година, а през 2014 година им се ражда и щерка.

Джейсън Люис (Смит Джаред)

Въпреки че не повтаря ролята си в спинофа " Просто ей по този начин ", Люис има редица запаметяващи се появи в киното, както и в известни продукции като " Как се срещнах с майка ви ". През 2007 година и 2009 година получава непрекъсната роля в сериала Brothers & Sisters, а по-късно взе участие в Midnight Texas по NBC.

През 2022 година Люис е разгласен за участник в 31-ия сезон на Dancing with the Stars. Той е отстранен през първата седмица, откакто приключва на последно място. През 2020 година се сгодява за актрисата Лиз Годуин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР