През миналия месец в социалните мрежи се появи новината, че

...
През миналия месец в социалните мрежи се появи новината, че
Коментари Харесай

Борат 2 вече е заснет и екранизиран от Саша Барън Коен - slava.bg

През предишния месец в обществените мрежи се появи новината, че Саша Барън Коен снима „ нещо “ в Лос Анджелис. Тогава бе обявено, че този тайнствен план е обвързван с един от най-популярните му герои. Вече знаем, че става въпрос за Борат.

Доста изненадващо се оказва, че това е продължението на шлагера Борат, трансформирал скандалния комедиант Коен в същинска звезда. Оказва се, че този филм освен е бил сниман, само че е към този момент напълно подготвен и даже е бил прожектиран пред определени експерти и дистрибутори.

За момента не знаем никакви детайлности за сюжета. Борат към този момент не е незнайния кореспондент от Казахстан, който видяхме в първия филм от 2006 година Всички към този момент доста добре го познават, по тази причина той би трябвало да се дегизира, с цел да интервюира подбрани персони. Противоречива е и първичната информация за Борат 2. Някои източници го разказват като „ Коен, който играе Борат, който играе Коен “, само че други напълно отхвърлят това.

Не е ясно и кой ще бъде дистрибутор на бъдещия шлагер. „ Фокс “, които продуцираха първия филм, към този момент са благосъстоятелност на Дисни, които няма да рискуват да пуснат сходна неприлична комедия, която не е подобаваща за фамилна публика. По-вероятно е да го забележим по някоя от стриминг платформите.

Борат се трансформира в една от най-успешните комедии, неразрешени за малолетни фенове, с доходи от 262 милиона $ при напълно непретенциозен бюджет. Това си остава и най-касовия шлагер на Коен, който по-късно ни показа свои други скандални облици в Бруно (138 милиона приходи) и Диктаторът (179 милиона приходи).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР