През миналата година Никифорова се окичи и с провокативната титла

...
През миналата година Никифорова се окичи и с провокативната титла
Коментари Харесай

Кандидат-плеймейтката Вероника Никифорова: Не харесвам Черната Златка, като мъж е!

През предходната година Никифорова се окичи и с провокативната купа „ Мис Силикон “. Сексапилната Вероника учи право в Благоевград и към този момент е трети курс. Специално за „ България Днес “ едрогърдата брюнетка даде извънредно изявление, в което свадите не липсват, видя HotArena.

Миската споделя, че се включва в състезанието, откакто 2-3 години обмисля присъединяване си, поради тръпката. Смята, че е най-секси от всички участнички и че има най-големи гърди. И макар че плеймейтките са считани за златотърсачки, Вероника не причислява себе си към тази група.

Никифорова има общо 800 кубика силикон и запитана с какво тъкмо той й оказва помощ, тя отсича, че оказва помощ на индивида, който е до нея, само че не и на нея. Като по-малка тренира таекуондо, а в този момент учи право. „ Мечтая да съм правосъден реализатор или нотариус. Тази работа повече ми харесва. Не се виждам като юрист. Просто това не е за мен “, отсича миската.

В момента тя не работи нищо. „ Почивам си лятото и от есента започвам с лекциите. Миналата година изкарах стаж в община Благоевград. Това доста ми оказа помощ “, споделя Вероника.

Родом девойката е от Перник и твърди, че тамошните хора въобще не са като тези от вицовете. Свободното си време прекарва в мола с приятелки или на спа.

За Никифорова табута в секса не съществуват. Предлагали са й пари против сходни услуги, само че тя твърди, че не е приемала. В момента няма сериозен мъж до себе си, защото май такива не останали. Вероника опроверга слуховете, че е имала алъш-вериш с Динко – ловеца на бежанци. Дори разясни, че въобще не го познава.

Колкото до най-големия й бодил в очите измежду плеймейтките – Черната Златка, Вероника се изцепи: „ Не я одобрявам Златка Димитрова. Като мъж ми е ужасна просто. Няма по какъв начин тя да поставя етикети кои плеймейтки са известни и кои не. Това не е съществено “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР