През миналата година на бившия номер едно Борис Бекер му

...
През миналата година на бившия номер едно Борис Бекер му
Коментари Харесай

Бекер: Финалът между Джокович и Циципас е сбъдната мечта, ще пренапише историята на тениса

През предходната година на някогашния номер едно Борис Бекер му се наложи да прекара 8 месеца зад решетките, откакто бе приет за отговорен по 4 от повдигнатите му 24 обвинявания, измежду които са укриване на задължения, евакуиране на активи и неразкриване на имущество. В края на декември обаче той бе освободен от пандиза и депортиран в родната си Германия, а сега е част от екипа анализатори на Eurosport. 

По-рано през днешния ден той разяснява представянето на Новак Джокович, който надви в поредни сетове над Томи Пол и откри място в своя десети край на Откритото състезание на Австралия. Германецът не спести суперлативите си по адрес на своя някогашен подопечен, като също по този начин дефинира идния заключителен конфликт сред него и Стефанос Циципас като " желан " поради ролята му на решаваща борба за първото място в класацията на АТР.

" Не знам дали някой тенисист ще може да реализира нещо сходно още веднъж. В момента имаме опция да проследим онлайн написването на историята в тениса. Всички одобряваме Джокович за даденост и че е изцяло обикновено да печели по толкоз безапелационен метод всеки от мачовете си, само че всъщност изобщо не е по този начин. Не бива да забравяме, че той е човек и също остарява. Вече е на 35 години. Можете да забележите по какъв начин, когато е на корта, си поема мирис повече от нормално. Нека му се любуваме, до момента в който е още деен състезател, тъй като в един миг всичко ще завърши.

Предстоящият край ще бъде сбъдната фантазия. Всяко дете мечтае да играе край, в който се взема решение лидерската позиция в международната класация. Циципас също към този момент сподели това. Разбира се, Джокович към този момент е бил номер едно, само че сега той се е прицелил в 22-ра купа от Големия шлем, с която би могъл да изравни върха на Рафаел Надал. Независимо какъв ще е краят на мача, то историята на тениса ще бъде пренаписана ", безапелационен е някогашният немски играч.

Източник: Eurosport

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР