През месец юни слънцето грее повече от всякога и ни

...
През месец юни слънцето грее повече от всякога и ни
Коментари Харесай

Какво вещаят звездите за месец юни

През месец юни слънцето грее повече от всеки път и ни предлага скъпи благоприятни условия. Никоя планета няма да бъде ретроградна през този месец, това е идеалното време да стартирате вашите планове на пълнолунието на 4 юни.

Това е време, цялостно с благоприятни условия за избрани знаци, които могат да преживеят доста обещаваща епоха.

Ето какво вещаят звездите за всяка от зодиите: 

ОВЕН – време е да отдъхнете след напрежението и компликациите през последните месец – два. През месец юни ви чакат единствено позитивни прекарвания. Много от вас ще подхващат пътувания и почивки в страната или чужбина. Ще се радвате на незабравими мигове, на доста обич и пристрастеност във връзките си. Други от представителите на Овен могат да получат непредвидена премия при създателите, медали при спортистите или придобивки в фамилията. Успех в бизнеса и по-добри облаги. Много от политиците също ще имат позитивни изяви в обществото и почитание от страна на хората. До средата на месеца е целесъобразно да сте по-предпазливи в изявленията си и в общуването с близките, с цел да избегнете остри разногласия и спорове. Шофирайте и харчете рационално. По-младите Овни през втората половина на юни да не дават мотив за ревнивост на непрекъснатия си сътрудник.

ТЕЛЕЦ – за вас, скъпи Телци, месецът се обрисува по-труден и плевел в прочувствен проект, изключително за родените през май. Акцентите при някои от вас са във финансово, а при други – в фамилно или имуществено отношение. На напред във времето изниква нуждата от решаването на някакъв фамилен проблем, грижа за непосредствен член в фамилията или финансово-имуществен въпрос. До 12 юни мъчно ще постигате съгласие с хората. Не е целесъобразно дотогава да решавате значими документални въпроси, ще пораждат напрежение и компликации. Бъдете деликатни с парите и всевъзможни скъпи за вас неща. При някои от вас са вероятни спорове в фамилията или с родственици по имотни въпроси, а при други - финансови компликации или загуби. Вземете превантивни ограничения против пожар или грабеж в дома си, в случай че ви следва пътешестване. Не започвайте в този момент нищо ново и не рискувайте.

БЛИЗНАЦИ – месец юни за вас е белязан с доста дейна връзка, преговори, пътувания, значими договаряния или покупко-продажби. Лесно ще постигате задачите си, използвайте чара и убедителността си. Можете да разчитате на поддръжка и помощ от страна на сътрудници или другари. Не се доверявайте на никого през втората половина на юни. Предпазвайте се от интриги, документални и телефонни измами. Конкуренцията ще предявява огромни искания към вас, а някои ще работят много подмолно. Възможна е поява на ревнивост или злоба от страна на хора в обкръжението ви във връзка с придобивки. Любовните връзки са изпълнени с доста пристрастеност. Желанията ви са доста мощни, а те могат да предизвикат и потребността от доказване или риск. След 21 юни разчитайте на повече шанс и по-добри облаги в бизнеса. Не забравяйте, че Сатурн изисква да сте виновни и почтени. 

РАК – сред 6 и 8 юни бъдете изключително деликатни за финансови загуби и в интимните връзки. Не са изключени и повече разноски за дома и фамилията. Акцентът през този месец пада върху парите, собствеността и полезностите. Енергията ви е намалена и се нуждаете от повече отмора и усамотение, с цел да се възстановите след напрежението от предходните месеци. Ако имате неуредени финансови или наследствени въпроси, уредете ги през първата половина на юни. Пари и облаги няма да ви липсват, само че вниманието ви би трябвало да е нараснало след 23 юни във връзка с примамливи, само че безперспективни оферти. Склонни сте към заплеснатост и предоверяване. При някои от вас са вероятни проблеми в връзките с родственици или съседи. Избягвайте дълги пътувания през последната седмица на месеца. Не се натоварвайте прекомерно и се грижете за здравето си. 

ЛЪВ – през този месец ще сте доста енергични и въодушевени. Нуждаете се от внимание, обич и самопризнание. Отношенията ви с обичаните хора ще са динамични и буйни. Между 6 и 8, сред 21 и 23 юни при някои от вас може да ескалират страстите и да има трагични прекарвания в партньорствата и любовта. Не е належащо да потвърждавате на който и да било нищо. Партньорите ви ще имат прекомерно огромни условия и упования от вас. Не проявявайте прекомерна благотворителност, както и прекален нарцисизъм. Бъдете великодушни единствено към хора, които заслужават това. В обкръжението ще има персони, чиято единствена цел е да се облагодетелстват от вас. Ценете и уважавайте себе си и хората, които в действителност ви ценят и обичат. Занимавайте се с креативна работа, интензивно спортувайте, забавлявайте се. Ако запазите салдото, ще се радвате на придобивки и вълнуващи прекарвания в любовта.

ДЕВА – до към 11 юни концентрацията и преценките ви ще са доста положителни, а интуицията ще ви води в вярната посока и можете да разчитате на доста триумфи в работата със задгранични сътрудници или по планове с интернационално присъединяване. Ще постигате триумф в договаряния, в рекламната и издателка активност, при присъединяване в състезания или в изпити. След 11 юни ще срещате по-често недоумение и спънки, по-трудно ще получавате това, което желаете. Затова през втората половина на месеца се отдайте на дейна отмора, приятни занимания в подбрана среда. Имате потребност да се отдръпнете за известно време от шума и фалша. Напрежението в работата последователно ще понижава след 26 юни. Ако можете вземете си отпуск сред 12 и 26 юни. Отделете повече внимание на околните и обичани хора, както и време за себе си. Добър месец също за медитация, грижа за здравето и духовни практики. 

ВЕЗНИ – много положителен и обещаващ вълнуващи прекарвания е месец юни за вас, скъпи Везни. След 10 юни ще поддържате връзка с лекост. Добро време за търговия и договаряния, споразумяване на документални въпроси. Много от вас ще срещнат нови другари, а други – нова буйна обич. Ако не сте свободни рискът да предизвикате мощна ревнивост у колегата си след 21-ви е огромен. На моменти ще ви бъде мъчно да намерите салдото и да сдържате възприятията си. А и мисленето ще е по-объркано и прочувствено. Не позволявайте нещата да излязат от надзор. Ако сте млади и свободни подобен риск няма. Само не се предоверявайте - Марс и Венера в Лъв може да ви дават изпепеляващи прекарвания, само че не дълготрайни връзки. Не харчете прекомерно, с цел да не изпаднете в усложнение в края на месеца. Месецът не е подобаващ за рискови инициативи и огромни дейности. Време е за развлечение.

СКОРПИОН – месец юни се обрисува по-напрегнат за вас. Марс и Венера в Лъв може да основат напрежение в работата, да зародят несъгласия с началниците или други висшестоящи. Бъдете по-отговорни към уговорките си и по-изпълнителни. Сега не е момента да доминирате над другите и да налагате мнение. Ще предизвикате съществени спорове. Колкото сте по-търпеливи, изпълнителни и не изпадате в крайности, толкоз повече ще се утвърждавате като престиж. Рискът компликациите и напрежението в работата да се трансферират в фамилията и назад, от фамилията на работното място, е сериозен. Може да ви нервира на моменти неналичието на поддръжка и внимание от страна на колегата и околните ви. Настройте се метафизичен и гледайте по-ведро на нещата. И това ще отмине. Повече давайте и по-малко очаквайте. След 21 юни обстановката ще стартира да се успокоява. 

СТРЕЛЕЦ – до към 11 юни може да е по-напрегнато на работното място в връзките с сътрудници или пък с наематели, в случай че имате отдадени парцели чартърен. Пестете нервите си, само че и не позволявайте да ви вършат на наивник. Като цяло този месец е потребен и сполучлив за вас. Чудесно време за пътувания зад граница и почивки на екзотични места, за взаимоотношение с чужденци, за реклама. Всичко ще постигате с лекост. Ще се чувствате доста енергични, въодушевени, харесвани, обичани и задоволени в работата и в персоналния живот. Очакват ви вълнуващи незабравими прекарвания, придобивки и щастливи „ случайности “. Децата ще ви карат да се чувствате горди с триумфите си. Единствено сред 23 и 25 юни се предпазвайте от измами, интриги, загуба на персонални движимости и документи. Бъдете по-концентрирани и не прекомерно доверчиви - ще сте склонни към заплеснатост и лекомислие. 

КОЗИРОГ – през месец юни от вас се изисква адаптивност и еластичност. Не са налице съществени компликации, неуспехи или неразбории в връзките с близките. По-сериозна интензивност може да има в всекидневието и работата при вашия сътрудник. Бъдете му опора, а не критик, изключително след 21 юни. Концентрирайте се върху стойностните за вас неща, създавайте си всекидневно уют в дома. Занимавайте се с приятни за вас действия. Добър месец за споразумяване на финансови и наследствени въпроси, за работа по планове и групови действия. Общуването и контактите са по-ползотворни през първата половина на месеца. Обърнете внимание на здравето си през втората половина. Направете профилактични прегледи. Проведете лунната диета на 4 или 18 юни за изчистване на токсините от организма, откажете се от нездравословен табиет. След 10 юли ще събирате плодовете на труда си.

ВОДОЛЕЙ – звездите този месец могат да слагат пред тестване връзките и партньорствата при някои от вас. При други от този знак са вероятни остри спорове с сътрудници или съперници, разрешаването на разногласия по правосъден път. Сериозна конкуренция може да задейства трагични прекарвания и необикновена развръзка на обстановка при хората с бизнес. Бъдете изключително деликатни и не провокирайте у другите експанзия или ревнивост. Месецът не е удобен за нови действия, партньорства и предприемане на риск, изключително финансов. Сега е време да се стремите към затвърждаване на постигнатото и стабилизиране. Финансовото състояние също може да е на приливи и отливи. Възможни са и загуби, в случай че решите да рискувате или действате безогледно. Повече шансове за триумфи и позитивно развиване в делата имате сред 12 и 21 юни. Грижете се и за здравето си.

РИБИ – през този месец силите не са от най-хубавите за вас. Трудно ще постигате мечтаното, само че през първата половина на юни ще е малко по-спокойно в връзката и контактите ще са по-ползотворни. Преценките и решенията ви ще са по-правилни. През втората половина на месеца, изключително сред 21 и 26 юни, мисленето ви ще е по-объркано. Възможна е появяването на страхове, възприятие на неустановеност и отчаяние от някого. Предпазвайте се от разногласия с родственици и сътрудници, измами и загуба на персонални движимости или информация. Не се доверявайте и не споделяйте проектите си. Слънцето в Рак след 21 юни ще отвори някои пътища и затворени досега порти. Вие по природа не сте максималисти. Нужно е единствено да сте гъвкави, подготвени за пригаждане в избрани обстановки и към съответни хора. Не се преуморявайте, пестете силите си за след 10 юли. 

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 5, 6, 13, 20, 26, 28 юни до обяд.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 3, 4, 9 след обяд, 10, 11, 16, 17, 18 до обяд, 23 след обяд, 24 и 25 юни.

Неподвижни знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 1, 2, 7, 8, 9 до обяд, 14, 15, 21, 22, 23 до обяд, 29 и 30 юни.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮНИ 2023:  

Пълнолуние – 04.06.2023 – 06:42 часа – Луна в Стрелец

Последна четвърт – 10.06.2023 – 22:31 часа – Луна в Риби

Новолуние – 18.06.2023 – 07:37 часа – Луна в Близнаци

Първа четвърт – 26.06.2023 – 10:50 часа – Луна във Везни

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „ БЕЗ КУРС “:  

03.06.2023 от 03:51 ч. - 03.06.2023 до 08:03 ч.

05.06.2023 от 06:24 ч. - 05.06.2023 до 10:31 ч.

07.06.2023 от 07:39 ч. - 07.06.2023 до 11:41 ч.

09.06.2023 от 07:24 ч. - 09.06.2023 до 13:14 ч.

11.06.2023 от 16:20 ч. - 11.06.2023 до 16:20 ч.

13.06.2023 от 21:27 ч. - 13.06.2023 до 21:31 ч.

16.06.2023 от 04:36 ч. - 16.06.2023 до 04:45 ч.

18.06.2023 от 09:24 ч. - 18.06.2023 до 13:57 ч.

21.06.2023 от 00:43 ч. - 21.06.2023 до 01:04 ч.

22.06.2023 от 20:00 ч. - 23.06.2023 до 13:35 ч.

26.06.2023 от 01:24 ч. - 26.06.2023 до 01:57 ч.

28.06.2023 от 11:19 ч. - 28.06.2023 до 11:55 ч.

30.06.2023 от 17:20 ч. - 30.06.2023 до 17:59 ч.

Часовете, в които Луната е „ без курс “, са неподходящи за взимане на значими решения, за нови инициативи и планове, за сключване на контракти (включително брачни) и съглашения, за други значими или рисковани дейности. Луната „ без курс “до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава опция подхванатите дейности и взетите решения в тези часове да имат развиване и триумф в предстоящ проект. Тези часове са удобни само за довършителни дейности и рутинна работа. 

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР