През месец декември 2017 година Google представи нова версия на

...
През месец декември 2017 година Google представи нова версия на
Коментари Харесай

Google подготвя смартфони с цена $49, работещи под управлението на Android 8.1 Oreo

През месец декември 2017 година Гугъл показа нова версия на операционната система Android 8.1 Oreo с име Go Edition. Това е специфична фирмена Оценка за съвместимост, усъвършенствана за смарт телефони със слаб хардуер.
А единствено преди няколко часа Гугъл съобщи, че приготвя няколко нови смарт телефона от продуктовата гама Android Go, които ще се продават с авансово конфигурираната операционна система Android 8.1 Oreo и ще костват единствено $49. Анонсът на тези евтини смарт телефони ще се състои по време на събитието MWC 2018, за което към този момент са готови щандовете и мястото за демонстрацията на новите телефони.



Платформата Android Go бе обявена още през месец май предходната година по време на конференцията Гугъл I/O, когато стана ясно, че Android 8.1 Oreo (Go Edition) е подобаваща за смарт телефони с 512 MB – 1 GB оперативна памет, процесор на MediaTek или различен може и незнаен бранд и 4-8 GB флаш-диск от най-бавния вид. Навярно смарт телефоните, които ще бъдат показани тази година, ще имат сходни параметри.



Оценка за съвместимост Android 8.1 Oreo (Go Edition) е безусловно чиста, без никакъв външен програмен продукт. Приложенията за нея също са усъвършенствани.

Засега не е известно, дали тези смарт телефони ще се продават в Европа, тъй като очевидно са предопределени за бедните райони на планетата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР