През лятото дори в рокля е горещо. В роклята ще

...
През лятото дори в рокля е горещо. В роклята ще
Коментари Харесай

3 леки рокли, които стилистите препоръчват да се носят през лятото на 2020 година

През лятото даже в рокля е горещо. В роклята ще се чувствате удобно даже при слънчево време. Това лято стилистите се поучават да носят най-стилните модели. В тази публикация ще ви разкажем какви сандали наподобяват добре на дамите и с какво е по-добре да се носят.

1. С дантела

Общата пристрастеност към викторианския жанр се отрази на горещото лято. Този сезон женствени рокли с дантела, забавни копчета и тънки каишки ще е нещо неповторимо. Те наподобяват необикновено сантиментално и са подобаващи за разходка из града и отиване до ресторанта.

Снежнобял модел ще помогне да се подчертае бронзов загар. Може да се вгражда както в ежедневни, по този начин и във вечерни тоалети. В първия случай го комбинирайте с комфортни сандали или еспадрили и торба със плява. Във втория – със сандали на постоянна пета и необикновен съединител.

2. Печат

Лятото е време на ярки цветове и ефектни щампи. Друго стилно решение ще бъде рокля с богати рисунки. Ако отивате на отмора, обърнете внимание на контрастния вид. Сините и бели цветове ще ви отделят от тълпата и ще се комбинират с доста чифтове обувки. Така че, може да бъде бежово, алено, черно или кафяво.

Искате да закупите по-персонализиран продукт? Обърнете внимание на лек сарафан с лимони. Това ще развесели освен вас, само че и другите. Облеклото ще бъде допълнено с отворени обувки, сламена шапка и чанта с кръстосано тяло.

3. Твърди

Обикновен сарафан е повсеместен вид за дами от всички възрасти. Поради неналичието на отпечатъци, вероятността да наподобява по-великолепна, в сравнение с в действителност е понижена до нула.

Когато пазарувате, обърнете внимание на изрязването на продукта. Например, в случай че желаете да увеличите бюста, потърсете версии с възли и непотребни в тази област.

 

Лек образец от бяло се смята за класика. Ще бъде отлично да се комбинира с сложна чанта от дървени зарчета, двуцветни обувки за слинги и шапка с необятна външна страна. Интересни акценти ще бъдат огромни слънчеви очила и обици с тренд пръстен.

 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР