През летния сезон почти всички фолкпевици се изредиха да качват

...
През летния сезон почти всички фолкпевици се изредиха да качват
Коментари Харесай

И Джена се разписа! Вижте сочните й гърди СНИМКА 18+

През летния сезон съвсем всички фолкпевици се изредиха да качват в обществените мрежи фотоси по бански, написа Шоу. Иначе скромната Джена също не остана по-назад, като зарадва своите почитатели от мъжки пол с много гореща панорама.

Джена е заложила на дизайнерски цялостен бански костюм, само че много изрязан в предната част. Моделът позовлява страхотна панорама към големия бюст на чалга дивата. Вижда се обаче, че преди този момент изпълнителката на " Да те бях ранила " е употребила друго плажно облекло, издават разликите по бюста.



Джена не е от певиците, които се събличат прекомерно доста. Но постоянно е гледала загадъчно да покаже големия бюст, който тежи на плещите й. Явно цяло лятно сменя разнообразни разновидности на облеклата на плажа, с цел да може отвред да се опече. С новата дрешка тя ще може да изпържи долната част на гърдите, които с предходния бански са останали по-бели.

Лятото за певицата мина край родното Черноморие, където бяха главно участията на Джена. Наши осведомени издават, че тя, брачният партньор й Атанас Стоев и дребният им анследник са отседнали край Несебър и всяка свободна минута прекарали на плажа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР