През изминалото денонощие са установени общо 12 водачи, качили се

...
През изминалото денонощие са установени общо 12 водачи, качили се
Коментари Харесай

12 пияни и 8 дрогирани шофьори са заловени за последното денонощие

През миналото денонощие са открити общо 12 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях петима са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, седем - с над 1,2 на 1000, а един е отказал тестване. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат осем водачи, четирима са отказали да бъдат тествани.
Прочетете още
Общо 8576 моторни транспортни средства (МПС) са тествани в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 10 825 водачи и пасажери. Съставени са 2355 фиша и 615 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Един човек е умрял, а 13 са ранени при 12 тежки произшествия в страната през миналото денонощие. В София през вчерашния ден са станали 24 леки и една тежка злополука. Пострадал е един човек.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР