През изминалия уикенд Пампорово даде официален старт на сезона и

...
През изминалия уикенд Пампорово даде официален старт на сезона и
Коментари Харесай

Пампорово откри сезона с 3 писти и промоционални цени на лифт картите

През миналия уикенд Пампорово даде формален старт на сезона и стотици скиори и сноубордисти от всички краища на България и прилежащите страни съумяха да покарат за първи път тази зима. В момента в курорта работят 3 писти и 5 лифта, а до 20 декември в това число цените на въжен превоз картите и ски услугите ще бъдат с понижени цени.

Един от главните акценти за тази зима в Пампорово ще бъде богатата културна стратегия, която следва да се осъществя за първи път в курорта. Всяка събота през януари и февруари в новия „ Pamporovo Convention Center “, ще се проведат голям брой забавни събития, измежду които водещи театрални постановки, музикални шоу спектакли и концерти.

Програмата ще стартира на 11 януари с представлението „ Една нощ с шлагерите на Бродуей “ от Музикален спектакъл София и ще продължи с концерти на група Акага, Тони Димитрова и други актьори. Сред постановките, които ще се играят на сцената на Пампорово ще бъдат авторския шоу театър „ За националното творчество “ на Камен Донев и „ Аз, Досадникът “ по Франсис Вебер.
 Този петък, 20 декември ще бъде публично открит и най-големия и съвременен СПА и уелнес център в района. „ Body & Soul SPA Lounge” е ситуиран на три равнища и близо 2000м2, като предлага богат избор от най-разнообразни зали за релаксация и възстановяващи процедури и ще работи както през зимата, по този начин и през летните месеци. Специално за всички скиори и сноубордисти, които са си закупили въжен превоз карта, ще се предлага отстъпка от 15% от входната такса при посещаване на центъра.

И през тази година от Пампорово АД са направени голям брой вложения в снежната апаратура и ски зоната, в инфраструктурата в комплекса, както и в нови забавни планове, с съществена цел да създадат престоя на туристите в курорта оптимално прелестен и богат откъм прекарвания през цялата година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР