През изминалия уикенд научихме, че семейството на Джон Леджънд и

...
През изминалия уикенд научихме, че семейството на Джон Леджънд и
Коментари Харесай

Как изглежда дъщерята на Криси Тейгън и Джон Леджънд

През миналия уикенд научихме, че фамилията на Джон Леджънд и Криси Тейгън е станало малко по-голямо. Това удостовери гордият татко часове след идването на детето си.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд и новината, че са станали родители още веднъж
Криси Тейгън и Джон Леджънд още веднъж станаха родители

Щастлива вест за двойката

Джон Леджънд сподели на публиката по време на концерт, че са посрещнали " дребното бебе тази заран ".

" Какъв блажен ден ", с неспокойствие показа той. Певецът добави, че макар че " не е спал доста ", той се " усеща деятелен ", откакто е прекарал " доста време " в болничното заведение, разказаха от People.

А в този момент двойката е подготвена да показа новия член на фамилията. Прави го в обществените мрежи с милионите си почитатели. Става ясно, че Криси и Джон си имат малко момиченце, което носи името Ести Максин Стивънс.

" Тя е тук! Ести Максин Стивънс - къщата е оживена и нашето семейство не може да бъде по-щастливо. Татко пролива всяка вечер сълзи от наслада, като вижда Луна и Майлс толкоз цялостни с обич, а аз узнавам, че се нуждаете от памперси, без значение от секциото. Ние сме потънали в самодоволство. Благодарим ви за цялата обич и положителни пожелания ", написа Криси Тейгън под фотография, на която виждаме Майлс и Луна да прегръщат дребната си сестричка, толкоз щастливи, че се е появила на бял свят. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР