През изминалия уикенд католическият свят отпразнува Великден и именно това

...
През изминалия уикенд католическият свят отпразнува Великден и именно това
Коментари Харесай

Как изглеждат порасналите деца на Гуинет Полтроу

През миналия уикенд католическият свят отпразнува Великден и точно това бе мотив някои звезди да споделят от моментите, прекарани със фамилията си, в обществените мрежи.
 Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу все по този начин близки
Могат ли някогашна брачна половинка и сегашна половинка да са приятелки

Да, когато става дума за Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу

също е отбелязала празника с децата си. В Instagram профила си тя е качила поредност от фотоси от Нашвил, където очевидно са прекарали почивните дни.

На втория кадър виждаме актрисата усмихната, застанала до към този момент порасналите си деца - щерка си Епъл (19 г.) и сина си Моузес (17 г.), които има от някогашния си брачен партньор Крис Мартин.

" Великденски уикенд в Нешвил ", написа в описанието към фотосите си. Съдейки по споделените фрагменти, фамилията е посетило забавни места в града и е похапвало вкусна храна.

По-рано този месец актрисата показа пред The Sunday Times по какъв начин се усеща преди заминаването на сина си Моузес в лицей тази есен.

" Ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще се промени утринната рутина без деца в къщата. От една страна е необикновено тъжно, имам чувството, че ще оплаквам. От друга страна, тъкмо това би трябвало да се случи ", добави.

В друго свое изявление за Bustle през октомври предходната година тя разкри също, че и двете ѝ деца имат разнообразни упоритости по отношение на колежа.
 Дакота Джонсън за децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу
Каква мащеха е Дакота Джонсън

Истинска фамилна идилия

По думите на актрисата щерка ѝ Епъл е била доста наясно къде тъкмо желае да учи и е била подготвена да направи всичко по силите си, с цел да влезе. Сина ѝ Моузес обаче е по-спокоен и надъхан с концепцията, че където и да влезе, ще бъде удовлетворен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР