През изминалия месец бяхме организирани, работихме усилено и се опитахме

...
През изминалия месец бяхме организирани, работихме усилено и се опитахме
Коментари Харесай

Сезонът на Везните започна, време е за любов

През миналия месец бяхме проведени, работихме интензивно и се опитахме да подредим живота си. Да, сезонът на Дева беше много уморителен! Независимо дали навлизате при започване на новата образователна година, занимавате се с спомагателна работа в офиса или просто се пробвате да се справите с всичките си задания, можете да си отдъхнете, тъй като идва време за отмора.



Сезонът на Везните стартира на 22 септември. Въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей процъфтяват най-вече сега, до момента в който съществените знаци Овен, Рак и Козирог ги чака по-напрегнат интервал.

Този интервал е най-подходящото време от годината за основаване на нови другарства, колегиални връзки или даже нова обич! В астрологията Слънцето съставлява егото, тъй че когато е във Везни - знакът на взаимоотношенията - вие насочвате фокуса си към персоналните взаимоотношения в живота си. Сега не е моментът да бъдете сами. Винаги и където и да сте с различен човек, имате доста по-висок късмет за триумф и е по-вероятно да си прекарате добре.



Сътрудничеството е основно сега. Що се отнася до любовния ви живот, това е най-подходящото време да поработите върху връзките си с колегата. Ще ви бъде по-лесно да сте откровени и в същото време да изслушвате. Ако нечии потребности не са задоволени, можете да говорите намерено и да разрешите всички проблеми, които имате. Що се отнася до обществения ви живот, елементарно е да се преборите с всевъзможни разногласия сред вас и приятелите. В работата също можете да свършите доста неща, стига да помните, че работата в екип сбъдва фантазии!



Най-големият проблем, с който може да се сблъскате през сезона на Везните, е, че може да се идентифицирате прекомерно доста с вашите взаимоотношения. Ако нещата сред вас и вашия обичан не са толкоз задълбочени, евентуално ще се чувствате отговорни. Ако приятелките връзки се влошат, ще търсите виновността у себе си. Докато не започнете да работите дружно, няма по какъв начин да преодолеете тези проблеми. Помнете, че към момента е назадничав Меркурий, по тази причина до 2 октомври, би трябвало да бъдете подготвени да се справите с някогашните си!

Планирайте нещо в действителност занимателно с най-близките хора във вашето обграждане през този сезон на Везни. Бъдете малко по-приятелски настроени към сътрудниците си – може да срещнете същински другар. Ако някогашният протегне ръка, преживейте драмата и сложете край. Необвързаните могат да чакат нови любовни трепети! Насладете се!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР