През изминалите почивни дни, КАТ - Бургас са извършили първите

...
През изминалите почивни дни, КАТ - Бургас са извършили първите
Коментари Харесай

Масирани проверки на незаконни превозни средства в Слънчев бряг

През миналите почивни дни, КАТ - Бургас са направили първите масирани инспекции на територията на курорта "Слънчев Бряг " от дълги години насам, оповестяват от кабинета на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила.

По самодейност на вицепремиера Симеонов, на заседание с Министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила и управлението на Министерство на вътрешните работи се взе решение да се ускори наличието на контролните органи в курорта, като се изпратят в допълнение пет екипа по линия на КАТ, се напомня в известието. През последните 48 часа инспекциите на територията на курорта са открили стотици нарушавания, основно във връзка с нерегламентирани преносими атракциони, електрически триколки и колички.

Незаконните действия смущават реда и спокойствието на почиващите, принуждавайки туристите да вървят по асфалтираните алеи с риск за пътни произшествия. Тротоарите в Слънчев Бряг са съвсем напълно блокирани от стелажи и сергии, в голямата си част противозаконни. Крайният резултат е общо оскверняване на крайбрежната линия и безпорядък в туристопотока, което от своя страна утежнява опциите на България да притегля по-платежоспособни туристи, показват от кабинета на Симеонов.

Вицепремиерът Симеонов е разпоредил и инспекция на компании, заради подозрения за свързани лица и обща благосъстоятелност. Проверките ще продължат с още по-висока активност през тази седмица, защото стартират да работят и координационните центрове за инспекции във Варна и Бургас, написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР