През изминалите 10 години “Хил клиник” се наложи като болнично

...
През изминалите 10 години “Хил клиник” се наложи като болнично
Коментари Харесай

10 години здравни услуги на световно ниво в „Хил клиник“

През миналите 10 години “Хил клиник” се наложи като болнично заведение от нов вид, което предлага авангарда в медицинските услуги и вкарва редица нововъведения за първи път в страната. Клиниката е огромен и виновен план, който се развива към този момент десетилетие с частни вложения. В екипа са привлечени най-хубавите експерти, с които страната разполага, както и задгранични лекари. Мултидисциплинарният метод, ефикасната конструкция и усъвършенстваните протоколи за сложно лекуване разумно водят до отлични резултати. Неизменно високият стандарт, който клиниката поддържа, наред с безупречния професионализъм, голям опит и посветеност в грижа за болния я вършат желано място за лекуване в България.

Числата, които стоят зад юбилея на “Хил клиник” , са красноречиви - 80 000 пациенти, 1000 безкръвни интервенции в поделение УНГ, 5000 интервенции в поделение Урология и онкоурология, десетки хиляди сложени филъри, мезоконци и ботокс лечения в поделение Естетична дерматология. По-важни от цифрите обаче са здравето и щастието на миналите през “Хил клиник” пациенти, на които е обезпечено лекуване и хармония на международно равнище.

Непрекъснатото рационализиране, повишението на квалификацията и интернационалните образования са главен приоритет на “Хил клиник”. Д-р Валянова и доктор Ванеска са интернационалните тренери на конците за лифтинг Aptos, както и на продуктите Teosyal, а доктор Кожухарова е тренер на филърите Belotero. Екипът уролози доктор Боцевски, доктор Георгиев, доктор Деримачковски и доктор Томов под управлението на доктор Фернандо Санча и проф. доктор Йенс-Уве Щолценбург правят с точност едни от най-сложните хирургични интервенции: лапароскопска радикална простатектомия, лапароскопска нефректомия и парциална нефректомия, лазерно лекуване на ДПХ, лекуване при рак на пикочния мехур, лазерна циркумзиция. Тук е единственият в страната уред за Fusion биопсия, с който са направени повече от 150 таргетирани проучвания и са избавени човешки животи.

За специфичните условия и модерното съоръжение на болничното заведение, четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР