През изминалата седмица се появиха слухове, че легендарната Алла Пугачова

...
През изминалата седмица се появиха слухове, че легендарната Алла Пугачова
Коментари Харесай

Алла Пугачова не е емигрирала, Кристиан Костов се връща в България

През миналата седмица се появиха клюки, че именитата Алла Пугачова е решила да емигрира, поради войната сред Русия и Украйна. Тя самата обаче опроверга тези изказвания посредством особено включване от своя Instagram акаунт.

С него дава отговор на известния духовник от Руската православна черква отец Андрей Ткачов, който по-рано разгласи, че „ Пугачова вечно е напуснала Русия “.

В посланието си Пугачова акцентира, че „ ваканциите, отпуската и лекуването не се смятат за емиграция “. „ Ще се върна и ще се разберем. Ще дойда в твоята черква, ще се помоля за теб “, споделя 72-годишната звезда. Видеото към този момент е гледано над 3 500 000 пъти.

„ Пугачова е в отпуск – децата ѝ са във почивка. След като Алла Борисовна не счита за нужно да споделя къде е, аз също няма да го направя. Нямам отношение към това “, съобщи концертният шеф на певицата Елена Чупракова.

Според слуховете обаче фамилията е напуснало Русия с частен аероплан, поради изказването на брачна половинка на Пугачова Максим Галкин, който съобщи, че не утвърждава „ спецоперацията “ в Украйна.

От друга страна артистът с български и казахстански генезис, само че с непрекъсната адресна регистрация в Москва Кристиан Костов, напусна съветската столица. Това съобщи самият той в своя акаунт в Instagram.

„ Здравейте всички! Надявам се, че всичко е наред при вас и сте в положително здравие и въодушевление. В момента доста ни би трябвало вашата помощ. Всички знаем, че ситуацията в света леко казано не е ок. Заради това се реалокирах от Москва, където изкарахме пандемията със фамилията ми, и диря апартамент чартърен с брат ми, жена му и най-хубавата ми другарка. Ако имате опция да ни помогнете с търсенето на апартамент в София ще ви бъда доста признателен!”, изяснява Костов.

„ Всички сме в потрес, уплашени сме, не знаем какво да чакаме. Излизаме по улицата, вършим манифестации. Само първия ден има арестувани над 1700 индивида. Но има много повече, за които не знаем. Хората тук са уплашени. Всеки ден се разсънвам в смут и лягам в същото въодушевление. Надявам се всичко това да мине колкото може по-бързо”, описа преди време артистът пред NOVA.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР