През изминалата седмица Михаела Филева промотира своя втори самостоятелен албум

...
През изминалата седмица Михаела Филева промотира своя втори самостоятелен албум
Коментари Харесай

Разделени, ама друг път?! Павел придружи Михаела Филева на премиерата на новия й албум

През миналата седмица Михаела Филева промотира своя втори независим албум „ Нова страница “ в столичен клуб. Изненадващо или не – събитието почете сякаш някогашната й половинка Павел Николов от дуото Pavell & Venci Venc, разбра HotArena.

Това докара до подозрението, че двойката още веднъж се е събрала, без значение от спекулациите, че Мишето има нов обичан, освен това по-възрастен и женен, в лицето на Максим Ешкенази.

Павел и Венци се явиха освен в качеството си на специфични посетители на мероприятието, само че и като реализатори на сцената и дуетни сътрудници на звездата на вечерта. Заедно с Филева те извършиха ново парче – „ Ако ти дам всичко “, писа „ Шоу “. Според клюките някогашните любовници не можели да се гледат след изневярата на рапъра с госпожица от „ Гласът на България “. Май някъде по веригата информацията е неверна и двамата към момента таят топли усеща един към различен и се поддържат в най-важните им моменти в професионален проект.

Михаела показа, че за пръв път у нас фотосесията на музикален албум е снимана и направена напълно със смарт телефон от последно потомство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР