През изминалата седмица един дългоочакван артистичен спектакъл най-накрая направи своя

...
През изминалата седмица един дългоочакван артистичен спектакъл най-накрая направи своя
Коментари Харесай

Защо „Поле от светлина“ е най-добрият празничен подарък на Брус Мънро за Ню Йорк

През миналата седмица един дълго чакан артистичен театър най-сетне направи своя дебют в източната част на Манхатън – „ Поле от светлина “. Разположен върху голям празен имот на Freedom Plaza, непосредствено против FDR Drive и East River, „ Field of Light “ включва съвсем 20 000 ръчно направени осветени цветни стъбла, които, когато се гледат дружно, съставляват незабравим „ Fiend of Light “.

Anglo-Australian е въодушевен от цъфтежа на пустинни цветя в Австралия, с цел да сътвори „ Поле от светлина “, което беше инсталирано за първи път в Лондон преди близо две десетилетия. Оттогава творбата е показвана на всички места от Мексико до Австралия – и в този момент в Ню Йорк, където е изложена до края на 2024 година Тук художникът Мънро изяснява историята зад „ Поле от светлина “ и светлината, която се надява да донесе до Ню Йорк.

Светлината постоянно е играла значима роля в живота и работата ми и по тази причина за мен тя е естествена среда за потребление. Светлината ни припомня, че даже в мрачни и сложни времена н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР