През изминалата събота вечер боксовия рекорд на Дионтей Уайлдър набъбна

...
През изминалата събота вечер боксовия рекорд на Дионтей Уайлдър набъбна
Коментари Харесай

Бивш шампион: Уайлдър трябва да се бие с Джошуа, Уайт не е готов

През миналата събота вечер боксовия връх на Дионтей Уайлдър набъбна до 39-0 с 38 нокаута, откакто той нокаутира Бърмейн Стивърн в първия рунд, с цел да резервира международната си купа на WBC в тежка категория.

След борбата, 32-годишният Уайлдър провокира първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа.

"Вече очаквам тази борба прекомерно дълго. Обявявам ти война. Приемаш ли предлагането ми? Знам, че аз съм първенеца. Знам, че съм най-хубавия. Сега просто желая да го потвърдя ", съобщи Уайлдър.

Антъни Джошуа за Уайлдър: Ще го изям!

Уайлдър към Ей Джей: Царете не преследват селяни

Но промоутърът на Джошуа, Еди Хърн, е по-заинтересован да изправи Уайлдър против различен свои войник, Дилиан Уайт, в конфликт през февруари в Лондон.

Бившият първенец в супер междинна категория Карл Фроч, обаче, счита че борба сред Уайлдър и Джошуа би била доста по-удачна към този миг. Той не има вяра, че Уайт е подготвен за толкоз голяма среща.

"Мисля, че Уайт се нуждае от още няколко борби. Не споделям, че не е задоволително добър, само че последната му борба продължи 12 рунда и той не беше доста безапелационен в нея. Изглеждаше добре, завоюва множеството рундове безапелационно, само че към момента мисля, че не е подготвен за борба с Уайлдър ", съобщи Карл Фроч.

"Чисто по егоистични аргументи като почитател на бокса бих предпочел да видя борба сред Джошуа и Дионтей Уайлдър, а не Дилиан Уайт. Смятам, че Джошуа може да вземе тази борба. Това ще бъде ужасно предизвикателство за него, само че мисля, че той може да се оправи ", добави Фроч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР