През изминалата неделя, участници и публика в организираното благотворителено Драг

...
През изминалата неделя, участници и публика в организираното благотворителено Драг
Коментари Харесай

Автомобилното общество в България се обедини в кауза за спасяването на детски живот!

През миналата неделя, участници и аудитория в проведеното благотворителено Драг Състезание под надпис " Да върнем усмивката на НИКИ “, съумяха дружно да съберат част от сумата за лекуването на дете с диагноза " сарком на Юинг ". Ники е единствено на 7 години, а се бори със злокочествен и нападателен израстък. До момента той е претърпял една стабилизираща интервенция, след която се утежнява и в следствие минава на химио терапия. Необходимо е продължение на лекуването в Турция, което ще стува на фамилията му 250 000 лева – сума, непостижима за тях.

Приятели на дребния Ники обаче вземат решение да провеждат мил съревнование в поддръжка на момчето! Каузата бързо набира известност в обществените мрежи и събира съидейници от всички автомобилни спортове. Така на 26.08 пистата край село Дойренци, община Ловеч, събира над 2 000 индивида от цяла България, пристигнали да подкрепят идеята. Зрителите се любуваха на над 100 модифицирани спортни автомобила, измежду които Volkswagen Sirocco на HEED AUTO, BMW E36 на Чудомир Баев – Чудото, Ангел Лалов с BMW M2, Александър Данчев - Шонди със своето ново SRT, Йоана Литовска с M3, както и някои от най-силните мил коли в страната с над 1000 к.с.

Благотворителната самодейност беше проведена от Марин Георгиев, Галин Димитров, Янислав Банчев и Михаил Михнев, а събраните досега средства, са извънредно нужни на дребния Ники. Той се нуждае и от нашата поддръжка за следващо лекуване и цялостно възобновяване.

Ето по какъв начин можете да помогнете и вие:

Титуляр: Сергей Николаев Цандев

КОД/KODE: BPBI7928

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG95BPBI79284063502401
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР