През груповите заявки може да се спестят между 10 и

...
През груповите заявки може да се спестят между 10 и
Коментари Харесай

Борба с инфлацията: Как да спестите до 20% от цената на климатика?


През груповите поръчки може да се спестят сред 10 и 20 % от цената на стоката, а Асоциацията " Активни консуматори " ще откри вместо клиента качествени продукти, показаха от асоциацията.

" Събираме огромна група консуматори, с което се надявам да реализираме положителни предложения от търговците за отстъпка и по този метод да осигурим по-добра цена на хората, които желаят да си купят ново устройство ”, сподели изпълнителният шеф на Асоциация " Активни консуматори " Богомил Николов.

Той акцентира, че от асоциацията поемат уговорката за спазването на потребителските права на компаниите снабдители. “Ние сме сложили изискване моделите, които ще бъдат доставени, да бъдат с висока оценка на качеството. Ние сме направили лабораторен разбор на десетки устройства и по тази причина сме сложили изискване единствено тези, които има висока оценка на качеството, да бъдат предмет на тази услуга ”, добави Николов.

“Ние сме медиатор, който би трябвало да свърже огромна група консуматори с дребна група търговци, тъй като на пазара на дребно цените са по-високи, само че когато човек пазари на едро едновременно за огромна численост стока, тогава цената е по-изгодна ”, изясни той.

“Този модел е използван най-много при по-скъпи артикули като електроуреди, артикули за бита, услуги за строителство, поправки. Бързооборотните артикули мъчно биха могли да минат през такава процедура, тъй като тя е по–бавна. Нашата акция ще трае няколко месеца. Желаещите да си купят климатик, могат да се запишат на уеб страницата гратис. До месец ще имаме предложения от търговците, които ще изпратим на потребителите. Те сами ще преценяват дали да сключат контракт ", разясни Николов.

Плащането и доставката става непосредствено с търговеца, посочи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР