През февруари Фондация Годишни награди за пътна безопасност“ ще отличи

...
Коментари Харесай

Възобновява се връчването на „Годишните награди за пътна безопасност“

През февруари Фондация „ Годишни награди за пътна сигурност “ ще отличи най-хубавите начинания в региона на пътната сигурност, потребните практики и повишението на културата на пътя. Това заяви ръководителят на УС на Владимир Тодоров пред публицист на Искра.бг , уточнявайки, че това ще се случи на публична гала през средата на идния месец.

„ След двугодишно спиране поради Коронавирус пандемията ще обновим връчването на Наградите. Те са в шест категории и отличават най-хубавите начинания, осъществени през миналата година “ , разяснява той, акцентирайки и кои са те:

  1. ;
  2. ;
  3. ;
  4. ;
  5. .

Тодоров добави, че се дава и шеста специфична премия за, който е предотвратил, избавил, оказал помощ в някаква обстановка при пътен случай. По думите му сега се набират претенденти .

Целта е освен да бъдат откроени най-хубавите практики и планове в региона на сигурността на придвижването, само че също по този начин да бъдат разпространявани , да се споделят нови хрумвания и да се притеглят нови сътрудници за идеята, както и да се основат контакти сред участниците за доразвиване и рационализиране на към този момент съществуващи начинания.

В влизат представители на Фондация „ Годишни награди за пътна сигурност “, Главна дирекция „ Охранителна полиция “, Отдел „ Пътна полиция “, Български червен кръст, Министерство на превоза, Столична Община, Държавно-обществена консултативна комисия по проблемите на сигурността на придвижването по пътищата, Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ и публицисти. По време на връчването на премиите ще вземат участие министри и народни представители .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР