През дълъг мрачен период преминава Кристиан Костoв. Певецът, който живее

...
През дълъг мрачен период преминава Кристиан Костoв. Певецът, който живее
Коментари Харесай

Кристиан Костов изпадна в депресия. Бори се с тежки паник атаки и тревожност

През дълъг тъмен интервал минава Кристиан Костoв. Певецът, който живее и работи в Москва, разкри, че през последния един месец се бори с тежки паник офанзиви, оповестява " България през днешния ден ".

" Жив съм! “, малко и ясно успокои почитателите си след дългото си неявяване oт обществените мрежи.

" Днес за първи път мога да се похваля с ден без паник офанзиви и тревога “, разкрива Крис преди няколко дни. Талантливият реализатор описа пред почитателите си, които единствено в инстаграм са 323 хиляди, че всеки ден от живота му през последните седмици е борба.

" Проблемът е, че не можеш да избягаш от себе си, би трябвало да приказваш за проблемите си и да намериш преди всичко мир със себе cи “, споделя за ужаса, през който минава, Костов.

Кристиан, който показа България на „ Евровизия” през 2017 година, не за пръв път изпада в депресивно положение. Младежът пое голямата тежест на славата още в ранна детска възраст и това се отрази на психическото му положение. Кристиан намерено приказва за положенията, през които минава. „ Изпаднах в дупка, усещах се, като че ли нищо нямаше значение. Чувствах, че би трябвало да се кажа от това да върша музика даже в един миг това беше най-лошия интервал за мен, през 2018 година, мисля”, споделя наскоро изпълнителят на Beautiful Mess.

21-годишният руснак с български корени споделя, че сега в Москва още веднъж е цялостен локдаун поради възходящия брой инфектирани с ковид. Той разкрива, че до някаква степен схваща хората, които се опасяват от имунизацията, само че се надява скоро всичко това да премине, добавя изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР