През август миналата година Флорънс Пю потвърди, че със Зак

...
През август миналата година Флорънс Пю потвърди, че със Зак
Коментари Харесай

Кое е новото гадже на Флорънс Пю

През август предходната година Флорънс Пю удостовери, че със Зак Браф са се разделили. Тогава актрисата показа, че двамата са се пробвали да се разделят без светът да разбере, защото във връзката им всеки си е имал мнение и не са желали да го разискват обществено.
 Флорънс Пю, актьорската ѝ кариера и измененията във външния тип на актрисата, които са поискали за роля
Флорънс Пю знае какво желае

Когато всяко начало е мъчно

Освен това тя разкри, че са почувствали, че раздялата е верният избор и това, че са решили да не я слагат под светлините на прожекторите, им е помогнало към тях да не се навъртат хора, които да им споделят какъв брой щастливи са, че двамата са се разделили.

Флорънс Пю и Зак Браф станаха двойка през 2019 година, само че връзката им беше много коментирана поради огромната им разлика във възрастта. След раздялата обаче и двамата демонстрираха, че са другарски настроени един към различен и даже си размениха благи известия в обществените мрежи.

Изглежда, че Флорънс Пю напълно е преодоляла Зак Браф. Доказателство за това е разходката ѝ в Лондон навръх Свети Валентин, когато е видяна да се държи за ръка с нов почитател. Това е фотографът Чарли Гуч, прочут и като Гай Гуч, написа E! News.
 Флорънс Пю, Valentino, Седмица на модата в Париж и транспарантният ѝ костюм, с който не оставя доста на въображението
Флорънс Пю отново го направи

Актрисата не се срами от гърдите си

Той и Флорънс Пю в действителност не се познават неотдавна и преди са работили дружно по фотосесия за престурнето на кино лентата " Черната вдовица ". В Instagram пост актрисата си признава, че за първи път е видяла снимка на Гай Гуч през 2020 година и незабавно е поискала да работи с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР