През август и септември ще продължим с опитите да избягаме

...
През август и септември ще продължим с опитите да избягаме
Коментари Харесай

5 чудни места за почивка, ако не ви се ходи на море

През август и септември ще продължим с опитите да избягаме от шума на огромния град, звъненето на телефона и изморяващото пътешестване в пиковите часове от деня. Знам 5 места, където усамотяването и бягството от всички грижи не е просто мираж, а действителност. И в случай че ми кажат: „ Стягай багажа и да тръгваме! “, незабавно ще го направя. Включете ги в летния си отпуск, няма да съжалявате.

Доспат

Преди да ви опиша за градчето, предизвестявам, че евентуално ще има много места по пътя, на които ще желаете да се отбиете. В Родопите е цялостно с приказни гледки, а моята обичана се разкрива от брега на язовир Широка поляна “ и сигурно няма по какъв начин да я пропуснете.

Когато стигнете до Доспат, пък, първо ще видите язовир Доспат , който също е необикновен, изключително на залез. В градчето има доста места за настаняване, а за ядене – не чак толкоз, само че за сметка на това е вкусно. Отвсякъде ще бъдете заобиколени от живописни естествени пейзажи, можете да се разхождате из прохладните родопски гори или да се излегнете на слънчево местенце край хотела или къщата за посетители, с цел да се насладите на тишината.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР