През април станахме свидетели на премиерата на най-мощното електрическо BMW

...
През април станахме свидетели на премиерата на най-мощното електрическо BMW
Коментари Харесай

Най-скъпото електрическо BMW вече се предлага у нас

През април станахме очевидци на премиерата на най-мощното електрическо BMW правено в миналото в лицето на върховото i7 M70 xDrive. Топ лимузината на баварците към този момент е налична в конфигуратора на марката за България откъдето разбираме и каква е нейната цена. Базовата „ седмица “ на ток стартира от 216 300 лв., до момента в който за най-наточената ѝ версия ще са ви нужни близо 100 хиляди лв. от горната страна.

 Най-скъпото ел. BMW към този момент се предлага у нас. Вижте каква е цената му - 2

Задвижването се обезпечава от електромотори със систематична мощ 659 конски сили при състезателен режим и до 1100 нютон метра при старт от място. Това разрешава ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на 3.7 секунди и оптималната скорост от 250км/ч. Батерията е с потенциал от 101.7кВтч и съгласно формалните данни разрешава пробег до 560 километра с едно зареждане. В взаимозависимост от станцията, батерията може да се зарежда с до 195кВ, което разрешава заряд от 10 до 80 % в границите на към 34 минути. Тук е разполагаем и режимът Max Range, който лимитира оптималната скорост до 90км/ч и лимитира потреблението на функционалности като климатика, подгрева на седалките и други, с цел да понижи потреблението на сила.

 Най-скъпото ел. BMW към този момент се предлага у нас. Вижте каква е цената му - 3

Въпреки „ базовото “ съоръжение, най-мощната седмица напълно не може да бъде избрана като модел без екстри, защото предлага на притежателите си варианти като въздушно окачване, завиване на задните гуми, мултифункционални предни седалки, адаптивни LED фарове, стъклен таван, Soft Close на вратите и доста други. Разбира се, конфигураторът на BMW предлага още десетки екстри, които елементарно могат да усилят цената на лимузината и тя да доближи 350 хиляди лв. или даже повече.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР