"През април 2017 г. имах възможността да направя разследване свързано

...
"През април 2017 г. имах възможността да направя разследване свързано
Коментари Харесай

Слави спечели дело срещу Валери - slava.bg

"През април 2017 година имах опцията да направя следствие обвързвано с настаняването на военни в частния хотел на Валери Симеонов "Козият рог ", в Малко Търново. Бях предизвикан, тогава, от публикувана в медиите информация, че въпросният Валери Симеонов печели от държавни пари, прибирайки командировъчните на българските военнослужещи по границата ни в частния си хотел.

Разследването го излъчихме в "Шоуто на Слави " тогава, в ефира на една друга телевизия, като още тогава доказахме, че Валери Симеонов е притежател на този хотел и печели от държавни пари, което е безспорен образец за спор на ползи. Ако си спомняте, още тогава, Валери Симеонов потегли да ни съди, обвиняваше ни, че лъжем, кълнеше се, че "ще вземе скалпа " на Слави Трифонов.

Да, но не. Днес Върховния Касационен Съд удостовери, че хотел "Козият рог " е благосъстоятелност на компания "Скат ООД ", а притежател на тази компания с над 90 % е Валери Симеонов. Същият този индивид ще би трябвало да заплати на Слави Трифонов всички разходи по делото. И съдът потвърди, че Валери Сименов не е нищо повече от един елементарен измамник! #оставка ", написа топрепортерът на тв 7/8 Станислав Балабанов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР