През 2022 година 79-годишния тогава мъж стана първият южнокореец, спечелил

...
През 2022 година 79-годишния тогава мъж стана първият южнокореец, спечелил
Коментари Харесай

Звезда от хитов сериал ще лежи в затвора

През 2022 година 79-годишния тогава мъж стана първият южнокореец, спечелил „ Златен глобус “ за най-хубава поддържаща мъжка роля

Южнокорейският артист и звезда от " Игра на калмари " О Йонг-су е приет за отговорен в полово принуждение, откакто беше упрекнат в нахлуване над жена. През 2022 година 79-годишния тогава мъж стана първият южнокореец, спечелил „ Златен глобус “ за най-хубава поддържаща мъжка роля за облика на уязвим дъртак в гореспоменатия хитов сериал. Сега той е наказан на 8 месеца затвор, с две години изпитателен период и би трябвало да участва на 40 лекции за полово принуждение.

„ Разказите на жертвата за нападението и нейните изказвания са поредни и наподобяват изказвания, които не могат да бъдат направени, без фактически да ги е претърпяла “, сподели съдията по делото. На излизане от съда артистът съобщи, че счита да апелира решението и има 7 дни да го направи. O беше упрекнат през 2022 година в полово принуждение над жена два пъти.

Инцидентите стават, когато той е в селски регион за театрално зрелище през 2017 година Поради полемиката към обвиняванията, Йонг-су беше отхвърлен от актьорския състав на идното продължение на „ Игра на калмари “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР