През 2021 г. веригата привлече 62 нови индивидуални дарители в

...
През 2021 г. веригата привлече 62 нови индивидуални дарители в
Коментари Харесай

BILLA дава своя принос за по-пълноценно развитие и образование на 57 деца и младежи, настанени в приемни семейства

През 2021 година веригата притегли 62 нови самостоятелни донори в поддръжка на дългогодишния си сътрудник – „ SOS Детски селища България

55 приемни фамилии в градовете София, Брезник, Перник, Габрово, Велико Търново и Трявна бяха подкрепени през миналата година с помощта на дълготрайното партньорство сред BILLA България и „ SOS Детски селища “. Корпоративно подаяние в размер на 13 000 лева способства за пълноценното развиване и обучение на общо 57 деца и младежи на възраст от 0 до 18 години. Търговската верига обезпечи и офиc бюра, под формата на предметно подаяние в административните пространства на Сдружението в градовете София и Габрово.
BILLA в Габрово посреща фермерския пазар „ ОТ БГ “ по случай месеца на любовта и виното
По случай месеца на любовта и виното, на 12 февруари от 10:00 до 17:00 ч. магазинът на BILLA в град Габрово ще бъде хазаин на традицио...
Прочети повече
„ Ние, в BILLA, имаме вяра, че инвестицията в бъдещето на децата ни е най-устойчивият метод за дълготрайна поддръжка към обществото. В основата на партньорството ни със „ SOS Детски селища “ стоят отдаденост, грижа и съпричастност към децата в риск, които израстват без биологичните си родители. Щастливи сме, че поддържаме развиването им и спомагаме за тяхното по-пълноценно и умерено детство, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

През миналата година, поддръжката на комерсиалната верига не се лимитира само до корпоративни финансови дарения. В интервала юли-август, 2021 година BILLA България бе хазаин на доброволческа акция за събиране на дарения за приемната грижа у нас в определени обекти, ситуирани на 9 основни местоположения в София. В рамките на интервала са регистрирани 62 самостоятелни донори, които се ангажират с ежемесечни вноски, в поддръжка на активността на Сдружението. Тяхната обща стойност за една година надвишава 10 000 лв..

Дарените през 2021 година средства от BILLA България са ориентирани към проведени съвещания с квалифицирани педагози, психолози и логопеди, които развиват уменията на децата със специфични просветителни потребности и им дават еднакъв късмет за триумф дружно със своите съученици. За по-малките, част от програмата, са закупени памперси, приспособени млека и игри, които подкрепят фината моторика. За насърчаването на двигателна интензивност при по-големите възпитаници са обезпечени колела, тротинетки, топки, както и тренировки по лека атлетика, национални и хип-хоп танци. Предоставени са още образователни принадлежности и помощни материали, и са подсигурени участията на младежи в спомагателни курсове, културни и спортни мероприятия.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР