През 2020 година г-н Сираков лично ме помоли да звъня

...
През 2020 година г-н Сираков лично ме помоли да звъня
Коментари Харесай

Левски на левскарите искат оставката на Сираков

" През 2020 година господин Сираков персонално ме помоли да звъня по фенклубове, с цел да гласоподават за него във Facebook да получи контролния пакет акции. Тази година господин Сираков узурпира тези акции, той на процедура ги открадна. На 9 април той сподели " Аз съм мажоритарният притежател ", маските паднаха ". Това съобщи Пепи Димитров по отношение на притежателя на Левски Наско Сираков.

На конференция " Левски на левскарите " разгласи, че главната цел на организацията е да стане мажоритарен притежател на клуба. " На 2 декември се организира общо заседание, на което с гласоподаване бе препотвърдена главната цел на организацията - връщане на Левски в ръцете на народа. Съвсем скоро " Левски на левскарите " ще придобие пакета от акции, които сега са благосъстоятелност на Тръст Синя България, по този метод " Левски на левскарите " ще стане миноритарен акционер в клуба. Това е алегоричен акт, който е първа стъпка към крайната цел - мажоритарния пакет акции ", сподели ръководителят на Управителния съвет на организацията Димитър Костадинов.

" Как ще устояваме и финансираме клуба, когато осъществим тази свята цел, която сме си сложили? Преговаряме със стратегически сътрудници, богати хора, които да влагат в клуба против придобиване на миноритарни акции, както и като рекламодатели. Но има една съществена спънка, която пречи на сключването на контракти. Клубът сега се ръководи от едно лице, което е в тежки финансови зависимости към една компания, която е на входа и изхода на клуба ", добави Костадинов.

" В края сме на една нещастна година за нас левскарите. Бих я характеризирал с една дума - година на демаскирането. Спомняте по какъв начин приключи 2022 година - обединена аудитория, тим, един пестник, както всичко сме си мечтали. Никога до момента притежател или президент не е казвал " Ай, сиктир " на Сектор Б. Сектор Б остави седем месеца мажоритарния притежател да покаже по какъв начин може да ръководи този клуб. Вече лъсна, че клубът не се ръководи от мажоритарния притежател - обществена загадка е по какъв начин се взимат решенията, в клуба има хора, които са спуснати от спонсора. Левски е основан да приказва истината - в случай че желаят да станат притежатели, ще имат цялостната поддръжка от Левски на левскарите. Хем желаят да са в миманса, хем да ръководят Левски. Левски би трябвало да бъде управителен от човек с морал ", сподели известният последовател на " сините " Пепи Димитров.

Костадинов удостовери, че някогашният треньор на отбора Станимир Стоилов продължава да бъде член на УС на " Левски на левскарите " и взе участие във взимането на решения на организацията. В четвъртък конференция ще дадат притежателя на Левски Наско Сираков и изпълнителния шеф Даниел Боримиров, а на въпрос какво чака от нея, Костадинов сподели: " Очакваме нова орбита ", визирайки думите на Сираков преди проваленото прекачване на акциите на милиардера Драган Шолак при започване на годината.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР