През 2020 г. ще продължи да се изпитва ударният безпилотен

...
През 2020 г. ще продължи да се изпитва ударният безпилотен
Коментари Харесай

Дронът „Ловец“ за първи път през 2020 година ще използва оръжие по време на изпитания

През 2020 година ще продължи да се изпитва ударният безпилотен летателен уред „ Ловец “. За първи път дрон ще употребява оръжие на подготвителния полигон в Ахтубинск.

Това заяви източник във военнопромишления комплекс. Той сподели, че идната година изпитването на бойната приложимост на всички бордови самолети на БПЛА ще стартира на подготвителната площадка на 929-ия Държавен център за летателни тествания на Министерството на защитата на Русия. През 2019 година „ Ловецът “ ще продължи да се издига в небето когато и да е на деня.

Той ще направи това самичък и с изтребителите, написа "Поглед инфо ".

„ Российская Газета “ писа, че дронът за първи път е летял на 3 август. Полетът му продължи 20 минути на надморска височина от 600 метра. А на 27 септември „ Ловецът “ хвърча дружно с съветския многоцелеви изтребител пето потомство Су-57. Надморската височина на полета беше 1600 метра. Дронът беше във въздуха повече от половин час.

Тежкият стелт дрон „ Ловец “ е изработен като летящото крило. Излитащото му тегло е към 20 тона. Безпилотният летателен уред е оборудван с реактивен мотор.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР