През 2020 г. Airbnb въведе временна забрана за домашни партита

...
През 2020 г. Airbnb въведе временна забрана за домашни партита
Коментари Харесай

Airbnb въведе временна забрана за домашни партита и събития

През 2020 година Airbnb вкара краткотрайна възбрана за домашни празненства и събития, с цел да следва по-добре рестриктивните мерки за обществено разграничаване с пандемията. Сега компанията споделя, че е толкоз удовлетворена от резултата от възбраната, че я прави непрекъсната и кодифицира разпоредбите си.

„ С течение на времето възбраната на празненства се трансформира в доста повече от мярка за публично здраве “, споделя компанията в обява в блог. „ Това стана съществена политика на общността в поддръжка на нашите домакини и техните съседи. “

Забраната включва „ всички разрушителни празненства и събития “, с необикновен акцент върху събирания с открити предложения (тези, които се популяризират в обществените медии) и парцелите на „ празненство къщи “. Разрушителни празненства и събития всъщност се дефинират като тези, които притеглят недоволства от съседи. Airbnb споделя, че е спряла сметките на към 6600 посетители поради нарушение на възбраната за празненство през 2021 г. 

Освен че прави възбраната за празненство непрекъсната, Airbnb подвига ограничаването за претовареност от 16 души, което също вкара през 2020 година Компанията споделя, че това е по този начин, тъй като има доста парцели, които могат комфортно да одобряват повече от 16 души и че доста от тях са употребява се за „ фамилни пътувания от няколко генерации и по-големи групи “. Тази съответна смяна на политиката ще влезе в действие „ през идващите месеци “, споделят от Airbnb.

Дори преди пандемията Airbnb постепенно променяше политиките си за празненства. По-рано през 2020 година той отстрани филтър „ подобаващ за събития “ и опцията обявите да бъдат маркирани като „ позволени празненства и събития “. Той също по този начин забрани „ празненство къщи “ през 2019 година, откакто петима души починаха по време на събитие за Хелоуин с над 100 души в парцел на Airbnb в Оринда, Калифорния.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР