През 2019 г. за първи път ще се проведе Европейско

...
През 2019 г. за първи път ще се проведе Европейско
Коментари Харесай

За първи път ще се проведе Европейско първенство по тенис до 21-годишна възраст

През 2019 година за първи път ще се организира Европейско състезание по тенис за състезатели до 21-годишна възраст. Това е едно от главните решения на срещата на върха на европейския тенис.

Иво Кадерка, президент на Чешката тенис асоциация и вицепрезидент на Тенис Европа, откри форума в чешката столица Прага. В събитието вземат участие представители на 50 страни - единствено хора от най-висшето управление на съответните федерации. България е показана от Пресиян Коев, състезателен шеф на БФТенис.

Още две извънредно значими решения бяха взети на срещата в Прага. През 2019-а ще започва план на ITF за онлайн тенис академия. През идната година ще бъде обещано началото и на различен нов план - ITF Rating. Благодарение на него, всички хора играещи тенис по света ще имат неповторим личен рейтинг, без значение дали практикуват на начинаещо, или на по-високо равнище.

Три са главните тематики на срещата в Прага: опция за намиране на спонсорство, цифровизация и образуване на огромни събития. По време на форума в чешката столица бяха извършени над 20 разнообразни презентации от топ лектори от Европа. Бенджамин Стийн, началник на цифрови планове (CRM, FC Bayern München AG), срещна делегатите с тематиката " ФК Байерн Мюнхен - Маркетинг и цифрови тактики ". Матс Меркел, самостоятелен съветник на adidas, направи презентация на тематика " Спонсорство и ръководство на активи ".

Пресиян Коев пък организира няколко извънредно ползотворни срещи по време на форума. Коев се срещна с Витор Кабрал, който е отговорник развиване за Европа на Тенис Европа и ITF. Двамата разискаха разнообразни благоприятни условия за развиването на тениса в България и опциите за кандидатстване по планове на ITF и Тенис Европа от страна на БФТ през 2019 година

Срещата на върха на европейския тенис се организира в непосредствена непосредственост до националния тенис център на Чехия.

 Димитър Кузманов се срещна с децата от учебно заведение
Димитър Кузманов се срещна с децата от учебно заведение " Св. Константин-Кирил Философ " в Пловдив

Втората ракета на България поддържа самодейността на на Търговска колегия " Локомотив "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР