През 2017 г. се оказа, че близо четири милиона лева,

...
През 2017 г. се оказа, че близо четири милиона лева,
Коментари Харесай

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

През 2017 година се оказа, че близо четири милиона лв., които известният някогашен футболист и народен играч Мартин Петров е събирал по време на цялата си кариера, са изчезнали от сметката му в огромна банка.

" Знам, че беше август месец. Ами какво се случи. Влезнах тогава в клон на до тогава уважаваната от мен банка " Уникредит ", която смятах за една институция, която е много необятно позната, както в Европа, по този начин в света, славеща се до тогава, най-малко аз имах доверие, като една много сериозна банка. Но очевидно не е било по този начин.

Влязох в клона, тъй като започнах да допускам, че служителката, която ме измами, напоследък нямаше добър контакт, както преди беше. И тогава разбрах, че тя е уволнена преди 10 месеца. Никой не ме беше уведомил за това. За страдание, по този начин стартира всичко. Вкараха ме в стая, в която ми демонстрираха документи и разписки, които... аз имах отворени още сметки без аз да знам. За страдание в тези сметки имаше някакви, както се споделя, хвърчащи левове ", описа Петров.

Той уточни, че се е срещнал със служителката още при разкриване на сметката си през 2003 година. Тя е поела неговите сметки и се е грижила за неговите каузи в банката.

 Мартин Петров подаде иск в съда против ”Уникредит Булбанк ” Виж още Мартин Петров подаде иск в съда против ”Уникредит Булбанк ”
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР