През 2017 г. певицата Селена Гомес претърпя трансплантация на бъбрек.

...
През 2017 г. певицата Селена Гомес претърпя трансплантация на бъбрек.
Коментари Харесай

Селена Гомес показа белега от трансплантацията и проговори за най-тежкия период от живота си

През 2017 година певицата Селена Гомес претърпя трансплантация на бъбрек. Това се наложи, откакто автоимунното заболяване, от което страда, лупус, повреди нейния до степен, в която той не функционираше. Е, през днешния ден, 3 години по-късно тя сподели белега от интервенцията, позирайки за фотография по бански. 

Виж още: Всички приказват за топ формата на брачната половинка на Бийбър! Каква е тайната на Хейли?

" След трансплантацията си припомням, че ми беше много мъчно да демонстрирам белега си. Не желаех да го има по фотоси, по тази причина постоянно носих нещо, което да го прикрива. Но в този момент повече от всеки път се усещам уверена в това коя съм аз и през какво прекосих и... съм горда от това ", написа тя под фотографията. 

Виж още: Аз съм капризна и обичам всичко розово – или другояче казано, запознайте се с новата Инстаграм звезда

През 2018 година Селена Гомес описа, че е страдала и от артрит поради автоимунното заболяване. " Рухнах душевен ", показа тогава тя. " Бъбреците ми си отиваха, само че не желаех да апелирам никого за услугата. Мисълта да помоля някого (бел. ред. за бъбрек) беше доста сложна и тежка за мен ". Когато Селена Гомес схваща, че би трябвало да ѝ се трансплантира бъбрек, схваща и, че би трябвало да бъде включена в листата на чакащи. А те чакат сред 7 и 10 години.

Виж още: Кание, всичко наред ли е? Рапърът продължава със странното държание, ето какво направи този път

Тогава нейна дългогодишна другарка ѝ предлага да ѝ подари нейния бъбрек. Певицата се съгласила, двете тествали дали са съвместими и трансплантацията била направена. Въпреки това последвало затруднение, спукала се артерия. Последвала незабавна интервенция, в която се наложило да се построи нова артерия, с цел да се резервира новият бъбрек. Животът на Селена Гомес бил под сериозна опасност.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР