През 2016 г. е издаден на английски дневникът на човек,

...
През 2016 г. е издаден на английски дневникът на човек,
Коментари Харесай

Заспал през 19 век и се събудил през 3906 г.

През 2016 година е публикуван на британски дневникът на човек, който в никакъв случай не е желал бележките му да станат известни на обществеността. Книгата е озаглавена „ Хроники от бъдещето: Невероятната история на Пол Амадеус Денах “. Дневникът разказва прекарвания, които Пол не е споделял с никого приживе, страхувайки се да не бъде подигран и затворен в лудница.

След съвсем два века неопределеност невероятните истории от дневника са оповестени. Пол Амадеус Денах е роден някъде през 19 век. Когато през 1920 година дневникът му е открит, той към този момент не е сред живите. Всъщност, към личността и дневника всичко е толкоз тайнствено, че по-голяма е вероятността да става въпрос за небивалица, в сравнение с за в действителност случили се видения и действително съществувал човек.



Пол Амадеус Денах е елементарен швейцарски преподавател от най-обикновено семейство. Смята се, че Пол е бил болен от латентен енцефалит, което значи, че понякога ненадейно е заспивал. Веднъж даже спал цяла година.

Когато се събудил, почнал да води своя дневник, като споделя единствено на най-близките си, че живее живота на човек от 3906 година Започва да води дневник, записвайки всичко, което е видял в бъдещето. Много неща не схваща и не знае по какъв начин да ги опише. Отбелязва обаче, че хората от бъдещето изцяло схващат ситуацията му и му разказат всички основни събития от 21 до 39 век. Но те премълчават историята на 20-ти век, тъй като считат, че тази информация може да бъде рискова за времевата линия.

2000 до 2300

Човечеството внезапно осъзнава казуса с пренаселеността, екологичните бедствия, изменението на климата, глада и тиранията. Хората откриват нов тип сила. Разгадават тайната на слънчевата радиация. Хората усвояват етеродинамиката. Икономическите системи стават все по-хуманни. Няма към този момент финансово иго. Хората стартират да отделят повече време за своето вътрешно и духовно развиване. Месоядните трендове изчезват. Вегетарианските ястия са изведени на ново равнище, надминавайки усета на същинското месо. Повече от 20 милиона души живеят на Марс, до момента в който не стартират незнайни естествени бедствия. Марс към този момент не е планета №1 за колонизиране.

От 2300 до 2400

През 2309 година стартира нова международна война. Човечеството някак съумява да избави цивилизацията. През 2396 година се основава международно държавно управление, чието главно обвързване е непременно да предотвратибъдещи войни. Лидерите са определени от всички народи и то единствено от научните среди. Край на политиците и предприемачите. Банките са изцяло мъртви. Вече не са нужни пари. Частната благосъстоятелност към момента е налице. Но международните запаси са преразпределени, тъй че всеки да има идентичен здравословен метод на живот. Установен е отдалечен контакт с извънземни цивилизации. Те са на почти еднообразно равнище на развиване. Хората учат техните езици и в това време от ден на ден стават телепатите.

От 2400 до 2600

Хората са еволюирали. Нашият тип е усвоил планетарното схващане. Представители на човечеството обикалят планетите благодарение на източници на духовна сила.

2600 - 3400

Все повече хора се раждат с телепатични качества. Нуждата от уши изцяло изчезва. Науката прави огромни крачки. Изследвани са недрата на планетата, в това число вътрешното слънце и атмосфера. Градовете стартират да се строят надълбоко в Земята. Медицината се трансформира изцяло. Лечебните способи се основават на трептения и медитации. Въпреки всички тези обилни триумфи, хората не престават да желаят материалните неща, оставяйки духовните полезности на назад във времето.

3400 до 3906

Духовният подем стартира бързо да трансформира света, в който хората реализират познания посредством връзка с тънка нишка от духовна светлина. Цивилизацията става напълно друга. Сега водачите са не просто учени, а неповторими създатели, които съчетават разнообразни добродетели. Летящите коли са остарели. Тяхното място заемат портите – портали сред физическия и духовния свят. Преминавайки през тях, " пасажерите " се трансферират в някакви трептения, завършващи в същия миг на вярното място. Тези технологии се вкарват на Земята от други космически цивилизации. Тайната към този момент не е част от човешката просвета. Материалното неравноправие изчезва. Важни са единствено известност и чест.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР