През 2015 година от Bentley представят най-луксозния автомобил правен от

...
През 2015 година от Bentley представят най-луксозния автомобил правен от
Коментари Харесай

Bentley продава 5 от най-скъпите си поръчкови лимузини

През 2015 година от Bentley показват най-луксозния автомобил юридически от марката в миналото в лицето на Mulsanne Grand Limousine, доработен от Mulliner. Всяка една численост е ръчно направена по условия на клиента, а пет от тях отпътуват за Обединените Арабски Емирства, където са поръчани от клиент.



По неразбираеми условия лимузините не са регистрирани или употребени и локалното посланичество на марката още веднъж се снабдява с тях с желанието да ги продаде на клиенти от целия свят.



Всяка една от колите е удължена с един метър, а таванът е издигнат със 79 милиметра за нараснало улеснение. В задната част са ситуирани четири седалки, две от тях с тил към пътя, а част от многочислените екстри включват ледник, кристални чаши и модифицирана климатична система с самостоятелни настройки за всяка двойка седалки.



Шофьорът е обособен с електрохроматично стъкло, което може да се затъмнява по избор на пасажерите, а система за комуникиране с лидера обезпечава непрестанна връзка с него. Единият от екземплярите който виждате на фотосите е решен в сребрист и наследник цвят, а в интериора доминират дърво и бежова кожа. Останалите лимузини са в разнообразни цветови комбинации, а от Bentley не загатват за цената на нито един от екземплярите.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР