През 2014 г. британският производител на луксозни SUV автомобили Range

...
През 2014 г. британският производител на луксозни SUV автомобили Range
Коментари Харесай

Продава се ексклузивен употребяван Range Rover за любители на оръжията

През 2014 година английският производител на първокласни SUV коли Range Rover показа модификацията Holland & Holland, която съчетава уменията на експерти от заводското поделение Special Vehicle Operations (SVO) и оръжейната компания Holland & Holland. По това време това е най-скъпата версия на модела, а през днешния ден е една от най-редките модификации на автомобила, само че се оказва, че към момента можете да го закупите.

В интернет пространството се появи публикация за продажба на един от тези лукзони SUV-та. Автомобилът за продажба е оцветен в извънредното тъмнозелено Autobiography Green, което е комбинирано с кожена тапицерия в нюанси Tan и Espresso. Интересна характеристи на SUV-то с удължено междуосие е и наличието на багажника.

`Продава

Тъй като Holland & Holland е профилирана в производството на пушки, в багажника се намира калъф за оръжия с кожена подплата. Освен това колата има декоративни панели, направени от френски орех, въодушевени от дървото на прикладите на оръжията, а интериорът и каросерия е декориран с бродерии и гравирани лога на Holland & Holland.
`Продава

Иначе Range Rover Holland & Holland е механически същият като базовия Autobiography Black. Конкретният образец е оборудван с 5-литров компресорен V8 мотор с мощ 510 конски сили, който работи в композиция с осемстепенна автоматизирана трансмисия и задвижване на всички колела с двустепенна раздатъчна кутия.

`Продава

Нов подобен автомобил коства 245 хиляди $, а в този момент години по-късно за колата, която е с пробег от малко над 48 хиляди километра, желаната сума е 125 хиляди $. Продавачът настрана отбелязва, че това е едно от единствено 30 копия на Holland & Holland, които са били публично доставени в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР