През 2013 година настъпва годината на Черната водна змия, главната

...
През 2013 година настъпва годината на Черната водна змия, главната
Коментари Харесай

Какво вещае годината на змията

През 2013 година настава годината на Черната водна змия, основната буря на която е водата. Водата е динамична субстанция, която се характеризира с своенравие.

Мъдрата и проницателна Змия обича да работи скрито и е много огромна интригантка. Затова хората, които са привикнали да работят намерено е безогледно, ще срещнат компликации през 2013 година.

През годината на Черната водна змия избирайте тактиката на изчакване и не бързайте, когато имате за цел постигането на нещо в действителност значимо.

На родените в година на Змията най-вече ще им върви през 2013 година. Родените под този знак имат добре развита вътрешен глас, умни са и са съобразителни.

През 2013 година доста от хората, родени под знака на Змията, ще доближат до лидерски позиции. Очакват ги и триумфи на любовното занятие.

В годината на Змията най-зле ще се усещат хората, родени в година на Тигъра, както и тези, родени в годината на Глигана. Тигърът е основен противник на змията, по тази причина през тази година би трябвало да е доста деликатен, изключително когато се касае за недомислени финансови вложения. В любовта също ще срещне спънки.

 Романтична вечеря

Глиганът не би трябвало да чака сбъдване на фантазиите си през 2013 година, само че няма да бъде и лишен от удоволствия. Годината за него ще е по-щадяща, в сравнение с за Тигъра.

Петелът и Бикът ще са доста щастливи в годината на Змията. За Бика 2013 година ще е преломна – той ще може да разкрие капацитета си и да завоюва съществени триумфи. Самотните Бикове ще намерят най-сетне половинката си.

Петелът също ще получи приятни изненади. Те ще се снабдят с нови другари, които са доста авторитетни и ще им оказват помощ в кариерата.

Добри вероятности през 2013 година чакат Заека, Козата, Плъха, Кучето и Коня. Търпението и гъвкавия разум ще им оказват помощ да реализират съществени триумфи. Драконът ще би трябвало много да се потруди, с цел да успее да реализира задачите си в годината на Змията.

През 2013 година би трябвало да внимавате какво вършиме, тъй като можете да станете жертва на недомислените си действия. Змията ще закриля тези, които мислят рационално, а не прочувствено.

Хората с креативен специалности имат късмет да осъществят капацитета си. Не е нужно да се впускате в краткотрайни любовни случки, Змията обича сериозните връзки.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР