През 2013 г. англичанката Табита Сондърс, майка на 12 деца,

...
През 2013 г. англичанката Табита Сондърс, майка на 12 деца,
Коментари Харесай

Майка заряза 12-те си деца и своя съпруг, а новият й любовник се оказа....

През 2013 година англичанката Табита Сондърс, майка на 12 деца, изоставила мъжа си, с който живяла 18 години, поради 34 -годишния Колт Ним. Риана Сондърс, нейната най-голяма щерка описа пред The Sun, че през 2015 година любовникът на майка й е бил наказан за педофилия, само че това не спряло Табита да му роди дете. Табита Сондърс се срещнала с Колт Ним, до момента в който работела към Олимпиадата в Лондон. Заради новия любим дамата зарязала брачна половинка си, с който имали дружно 12 деца. Пред изданието тя декларирала, че на захвърлените деца ще им бъде по-добра без нея. И скоро те разбрали, че майка им не е била надалеч от истината.


Табита Сондърс и Колт Ним

Както се изяснило, единствено часове след разрива на Табита със фамилията й, в дома на Ним били открити детски порноснимки. В резултат на това мъжът бил наказан, а до момента в който вървяло следствието тя съумяла да забременее от Ним, само че в този момент съгласно решението на съда дамата не може да живее в едно жилище с него. Така или другояче, Колт постоянно поддържа връзка с детето си в нейно наличие.


Табита Сондърс и Колт Ним, дружно с бебето им

Децата на Табита и до момента не могат да схванат по какъв начин тя е могла да ги изостави поради педофила и също така да му роди дете, откакто към този момент знаела за неговите пристрастености. По-големите деца на Табита подозират, че Колт може би е бил притеглен не от майка им, а от нейните дребни дечица. За благополучие, нито Табита, нито пък нейният нов мъж се пробват да контактуват с бившето й семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ


Табита със брачна половинка си
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР