През 2011 г. Ащън Къчър и Деми Мур съобщиха, че

...
През 2011 г. Ащън Къчър и Деми Мур съобщиха, че
Коментари Харесай

Ащън Къчър се изолирал като отшелник, за да забрави Деми Мур


През 2011 година Ащън Къчър и Деми Мур оповестиха, че след шест години брак се разделят. Много сложна разлъка за артиста, който е подхванал радикални ограничения, с цел да не помни някогашната си - изолирал се една седмица самичък и без храна.

Всеки по собствен метод претърпява раздялата. Ащън Къчър, с цел да преживее своята подхваща радикални ограничения. В изявление за Дакс Шепърд в предаване за американското радио "Armchair Expert with Dax Shepard" артистът споделя какво е направил след раздялата си с Деми Мур. "Веднага след развода отидох в планината, самичък, една седмица. Една седмица в Big Sky в Монтана, при рискови условия. Нямах храна, нямах алкохол - единствено вода и чай. Нямах компютър, нито телефон, нищо. Бях самичък и с никого не говорех. Имах единствено едно тефтерче, писалка, вода и чай за седмица".

По време на това "лечение" Ащън е употребявал свободното си време, с цел да премисли живота си. "Писах за огорченията и съжаленията, който можех да имам от всичките си връзки. И написах писма до всяка една от тези връзки. На седмия ден ги прегледах и ги изпратих", споделя той. Това си упражнение той го съпоставя с упражненията на анонимните алкохолици.

Ащън Къчър се ожени с Деми Мур през 2005 година Двамата се разделиха през 2011 година, а публично се разведоха през 2013 година След това артистът се ожени през юли 2015 година за Мила Кунис. Двамата имат две деца - Уайт Изабел на 3 години и Дмитри Портууд на 1 година. Ащън Къчър пази един добър спомен от това рисково прекарване, което го дефинира като " мощно духовно и по-скоро гениално", макар халюцинациите поради гладуването и...не има намерение още веднъж да го повтори. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР