През 2010 година Гьоре Йовановски поема ЦСКА на пожар след

...
През 2010 година Гьоре Йовановски поема ЦСКА на пожар след
Коментари Харесай

Бивш наставник на ЦСКА: Отборът е изявен фаворит срещу Македония ГП

През 2010 година Гьоре Йовановски поема ЦСКА " на пожар " след уволнението на Павел Дочев. С " армейците " отстрани уелския ТНС в плейофите и влиза в групите на Лига Европа, само че е освободен след загубата от Рапид (Виена) с 0:2. За два месеца отпред той записва 4 победи, 4 ремита и 4 загуби. Пред " Мач Телеграф " той си спомни за престоя си при " алените ". Ето по-интересното от неговото изявление:
 Съдия от Висшата лига за ЦСКА - Македония ГП
Съдия от Висшата лига за ЦСКА - Македония ГП

Белгийска бригада ще управлява първия дуел в Скопие

" Имам доста положителни мемоари от България и ЦСКА. Само ми е жалост, че работих едвам три месеца отпред на тима. Знаете, че влязохме в груповата фаза на Лига Европа и изиграхме мачове на високо равнище в шампионата. Като треньор постоянно ме е радвала всяка оферта от вашата страна. От една страна ми е мъчително, че за последните 10 години българският футбол не върви по най-успешния път.

Аз постоянно ще се веселя на триумфите на ЦСКА. Дори и да бях старши-треньор на клуб толкоз малко. Имам отлични мемоари от отбора и почитателите, които ми оказаха огромна поддръжка. Съжалявам единствено, че тогавашните ръководители не бяха малко по-търпеливи. Вярвам, че можеше да реализираме огромни неща..

Може би тогава притежателите на " Титан " попаднаха под натиска на публичното мнение на разнообразни експерти и на някогашните футболисти на клуба, които не можеха да се примирят, че един треньор от Македония е отпред на ЦСКА. Но това е мое мнение.

ЦСКА е изявен любимец против Македония ГП. С най-голяма отговорност мога да го заявя. Гьорче Петров завоюва Купата на Македония, само че неслучайно управлението и треньорът им подчертаха какъв брой огромен клуб е ЦСКА. При тях пристигнаха много нови играчи и не мога да кажа кои ще са мощните им страни. Не познавам Саша Илич, само че му искам триумф в ЦСКА. Мисля, че няма огромен опит, само че ЦСКА е огромен клуб и за него това е огромна отговорност. Времето ще покаже - то е най-точният съдник ".
 Защитата на ЦСКА с антирекорд за последните 12 месеца
Защитата на ЦСКА с антирекорд за последните 12 месеца

Шест пъти е позволила четири или повече попадения в своята врата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР