През 2009-та година, основателката на бранда Биляна Филаретова и синът

...
През 2009-та година, основателката на бранда Биляна Филаретова и синът
Коментари Харесай

Кога, как и кой стартира бизнеса на Parfium.bg

През 2009-та година, основателката на марката Биляна Филаретова и синът й Васил Йорданов вземат решение да обединят знанията и уменията си. Самата Биляна има зад тила си дълготраен професионален опит в региона на селективната парфюмерия и козметика. Тя е минала през доста образования при едни от най-известните парфюмерийни марки, предлагани в България и дава отговор за подбирането на най-качествените аромати за клиентите. Васил, въпреки това, има богат опит с онлайн търговията – той е притежател на един от първите онлайн магазини в страната и се грижи за безпроблемното и гладко извършване на покупки в Parfium.bg.
 парфюми Parfium.bg
Кое е вашето конкурентно преимущество пред марки във вашата ниша?

Нашето конкурентно преимущество е в богатия ни подбор от извънредни и висококачествени парфюми и козметика, подкрепени от над 13-годишен опит и експертиза в промишлеността.

Има ли сезонност при продуктите ви? Кои са най-силните и надлежно най-слабите интервали във вашите продажби?

Да, имаме сезонност в продажбите си. Най-силните интервали са през празничните месеци като Коледа и Великден, както и при започване на пролетта, когато хората търсят свежи и леки аромати.

Колко постоянно реализирате нови артикули? Експериментирате ли или всичко е основано на прецизни изследвания?

При подбора на предлаганите марки се водим напълно от професионализма си. Правим изследвания на пазара за интереса на клиентите ни към избрани парфюмерийни марки. Също по този начин влагаме и предлагаме и марки които съгласно нас като експерти заслужават интерес.
 парфюми Parfium.bg
Кажете името на една персона, на която се възхищавате и е ваш образец
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР