През 2006 г. при гмуркане за документален филм в района

...
През 2006 г. при гмуркане за документален филм в района
Коментари Харесай

Синът на „Ловецът на крокодили“ тръгна по стъпките на баща си

През 2006 година при гмуркане за документален филм в региона на Големия бариерен риф прословутият ловджия на крокодили Стив Ъруин  откри гибелта си, откакто бе намушкан в гърдите от отровното шило на склон. Днес пораства нов „ ловджия “- синът му Боби. 8-годишният Ъруин-Джуниър към този момент стартира да се изявява в зоопарка Australia Zoo точно в независимо шоу с крокодили. И в случай че през днешния ден починалият татко можеше да види своя наследник, несъмнено би бил доста горделив.

Вярно, крокодилите в програмата на Боби също са дребни, само че даже и такива, те са въоръжени с цялостен боеприпас от остри зъби и даже при момент нехайство, може да отхапят някой пръст.

Шоуто на Боби Ъруин има огромен триумф. Зрителите се умиляват освен от физическата аналогия с татко му, само че и от смелия и убеден метод по който работи с рисковите хищници. В интерес на истината до момента Боби не е оставал изцяло самичък в арената с крокодили. До него има възрастен надзирател, само че съгласно думите на осведомени той би се справил чудесно и самостятелно.

И след гибелта на бащата семейство Ъруин е извънредно известно в родната им Австралия, а Боби и сестра му Бинди са измежду най-известните деца. Преди време 12-годишната Бинди Ъруин пусна серия от книги за животните, а също така дружно с брат си се снимат в научнопопулярни филми за австралийска телевизия. Много австралийци се надяват Боби да върви по стъпките на татко си и да реализира неговите триумфи, като категорично го предизвестяват да стои по-далеч от скатове.

Тази фотография на Ъруин-старши, който храни крокодил, до момента в който с другата ръка държи невръстния си наследник, му донесе доста упреци от страна на възмутени фенове. Тогава Стив съобщи, че преди време и неговият татко постъпил така и това било изцяло вярно, с цел да свикнат децата от дребни със заобикалящия ги свят. „ Всъщност аз бях едвам на девет години, когато улових първия си крокодил “, споделяше Ъруин-старши, а в този момент от дистанцията на времето виждаме, че кръвта вода не става…

Вижте още: Невероятно! Мъж живее измежду 38 лъва!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР