През 1997 година вътрешният министър Богомил Бонев положи усилия и

...
През 1997 година вътрешният министър Богомил Бонев положи усилия и
Коментари Харесай

Работата Е Много Дебела! Бивш Шеф На Нсбоп С Взривяващи Разкрития За Групировката На Митьо Очите!

През 1997 година вътрешният министър Богомил Бонев постави старания и отстрани този рекет. Този рекет, обаче претърпя своето развиване. СИК пое белия бизнес, споделяха си: улицата ни направи такива, би трябвало да я поддържаме. ВИС се модифицира по същия метод.

Очите ли управлява Българското Черноморие? Той е от тези водачи, които не на последно място претърпяха съществени вреди от борбата за проведена престъпност. През 2001 година взривиха брачната половинка му, шурито му и телохранителя му. Аз бях на мястото, бяхме в екип с Ботю Ботев и разследвахме, причинителят се откри.

Очите беше слабоват тогава, не толкоз мощен, тъй като имаше ВИС и СИК, които преобладаваха. Той също гравитираше към тях, въпреки неговите връзки да не бяха по този начин дейни. Повече е бил към ВИС, само че да не влизам в елементи. Самостоятелните играчи са малко, те постоянно са в комбини.

Щом е по този начин по Черноморието, очевидно като страна не сме се справили. Група хора, политици, търсят контакти с хора от сивите структури. Политиците на са от един цвят, и това не е от през днешния ден.

Защо се търсят, каква потребност имат тези хорица? Имат, защото всеки желае да прави бързи пари, пари, които не заслужава със личния си труд.

Дали Бенчо Бенчев е съветник? Има доста вицове за консултантите.

След като няма доказателства, идва морала на тези хора. С кой си пият ракията, с кой кафето. Нима не знаят кой кой е, доста добре знаят. Чрез черната каса се търси опция за пазаруване на гласове. Какво прави Бай Ганьо, написа Алеко Константинов, прави избори, не провежда, а прави.

Или си слагаш главата да се бориш с тази престъпност, или листчето с молба да бъдеш освободен... ”
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР