През 1992 година двама млади пловдивчани решават да поемат една

...
През 1992 година двама млади пловдивчани решават да поемат една
Коментари Харесай

Успехът на една пловдивска фирма на онлайн пазара за парфюми

През 1992 година двама млади пловдивчани вземат решение да поемат една извънредно значима стъпка в живота си и да основат своя лична компания. Последица от това решение е основаването на магазина Венера Козметикс. В него на клиентите бил възложен огромен избор от селективна козметика. В началото компанията, към момента, не предложила маркови парфюми – те били нещо съвсем непознато за страната през тези години.

А през 1995 година фамилията уголемява своята активност, стартира да продава на едро и става дистрибутор на козметика. От този миг компанията за пръв път в България стартира да предлага непознати до този миг артикули от водещи производители на международния пазар: Unilever, Henkel, P&G и други. След това Венера Козметикс продължава да се разраства и да уголемява своята гама от предлагани артикули. През 1998 година компанията става представител на марките Гарниер и Лореал и стартира да включва маркови парфюми в своята сбирка.

През 2002 година Венера Козметикс има 6 фирмени магазина в Пловдив и Приморско. През идващите години компанията стартира да се концентрира основно върху предлагането на маркова парфюмерия и затваря множеството си комерсиално обекти. През 2011 година компанията пуска своя пръв фирмен онлайн магазин – fragnances.bg. И оттук насетне Венера Козметикс стартира да се постанова на цифровия пазар, като употребява инструментите на цифровия маркетинг и разнообразни различни рекламни способи. И през днешния ден Венера Козметикс е един преуспяващ онлайн магазин, в който могат да се открият голям брой разнородни артикули на изцяло налични цени, като клиентелата им включва хора от целия свят, като с всяка минала година техните продажби се усилват.

Освен това Венера Козметикс основава собствен личен блог за маркова парфюмерия, където всеки може да открие голямо количество информация за света на парфюмите. Така компанията демонстрира на своите клиенти опита и знанията си в тази област, като им дава голям брой разнообразни обстоятелства и любопитна информация. Това довежда до концепцията за основаване на книгата „ Парфюмите от А до Я “ през 2016, която може да се откри гратис онлайн.

Компанията е със мощно възприятие за гражданска отговорност, като се стреми да отговори на всички стандарти за нравственос и постоянно поддържа спортни и благотворителни начинания за стимулиране на развиването на младежи и деца в неравностойно състояние.

В нея работят висококвалифицирани експерти, които обслужват умело всеки един клиент и способстват с мотивацията и опита си за устойчивото развиване на Венера Козметикс.

Фирмата постоянно се е старала да обезпечи на потребителите качествени артикули. И за тази Коледа Венера Козметикс ще предложи на своите клиенти голям брой маркови парфюми, които да купят за себе си или за околните си. Фирмата има към този момент над 25 годишен опит, като е основен дистрибутор на маркова парфюмерия в страната. Управителите настояват, че всеки един артикул препоръчан в онлайн магазина на Венера Козметикс е бил и постоянно ще бъде 100% автентичен и с обезпечено качество. Фирмата цели да даде професионално обслужване и маркови артикули на световноизвестни компании на допустимо най-достъпните цени в цяла Европа. До през днешния ден тя има хиляди удовлетворени клиенти както от България, по този начин и от чужбина. Тя е отличен образец за всеки един дребен бизнес, който желае да се разрастне, тъй като е минала дълъг път, с цел да се трансформира в един от водещите онлайн магазини на пазара за маркови парфюми.

От компанията споделят, че цените на марковите парфюми в България са на много конкурентни цени по отношение на Западна Европа. Освен това, с фокус върху наближаващите празници, от Венера Козметикс споделят още, че потребителите стартират да избират дарове все по-рано преди Коледа. Парфюмът е наличен и в това време изтънчен подарък за млади и остарели, за мъже и за дами.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР